Kolding Netavis

Forfatter og foredragsholder besøger Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Jakob Olrik kommer forbi Kolding i forbindelse med efterårsturnéen.

Forfatter og foredragsholder Jakob Olrik har netop skudt sin efterårsturné i gang, med det helt nye foredrag ’Kærlighedskompasset’. Han gæster Kolding Bibliotek den 8. oktober.

Til premieren lover Jakob Olrik et brag af et show, hvor han udover foredraget også præsenterer sin nye bog ’Kærlighedens Mysterier’, som foredraget netop er baseret på.

– Jeg tror vi befinder os i en tid, hvor vi har brug for alt den kærlighed vi kan få. Kærlighed er et af de ældste emner i verdenshistorien, men alligevel, er det aldrig noget som vi mennesker har kunne gøre os kloge på. For kærligheden er så kompleks, fortæller Olrik.

Rusker den brusende kærlighed

Til foredraget tager han fat om den store brusende kærlighed, rusker den, udspørger den og stiller skarpt på dens mangfoldige muligheder. Han stiller bl.a. spørgsmålene: Kan vi udvikle os sammen uden at miste os selv? Og hvordan undgår vi at løbe panden mod en mur i lidenskabens navn? Kærlighedskompasset er inspiration til oprigtig kærlighed, levende lidenskab og dybe relationer.

Lyt, grin, lær & lad dig friste til at kæmpe for det vigtigste i livet: Kærligheden.

Arrangementet foregår den 8. oktober klokken 19 på Kolding Bibliotek.

Foredraget overholder Corona-restriktionerne, og der er begrænset antal pladser. Der vil være mulighed for at købe Jakob Olriks nye bog til særpris og få den signeret.

Billetter kan købes her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel