Kolding Netavis

Forfatter med rødder i Kolding udgiver femte bog i elsket serie

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Forfatteren, der tidligere har boet i Kolding, lander snart en ny børnebog.

Forfatter Bodin Madsen, der tidligere har boet i Kolding, er ophavsmanden til bestseller-serien om Gumpy – den ildpruttende gargoil.

Der er udgivet fire bøger i serien, der sidste år kom over de 10.000 solgte kopier.

Den femte bog – H.C. Andersens hemmelighed – udkommer den 6. november, og det bliver den første historie i serien, der foregår i Danmark. Det bliver også den eneste, der foregår i Danmark, da hver bog udspiller sig i en ny by og et nyt land.

Bøgerne opstod som en ide bygget over min franske bulldog, der slog mange fæle prutter, og ved at sætte vinger og en hale på den franske og så sætte ild til prutterne, opstod den ildpruttende gargoil, der indtil videre har klaret sig rigtigt flot uden nogen former for reklame eller videre omtale i medierne, fortæller Bodin Madsen til Kolding Netavis.

– Jeg er selv uddannet sygeplejerske og klinisk sexolog, og arbejder til dagligt i psykiatrien på et lukket afsnit. Grundet min sexolog uddannelse udgiver jeg også erotiske romaner for kvinder under et pseudonym. Hele mit liv har jeg skrevet, og de sidste knap 8 år, har jeg været udgivet forfatter. Jeg har boet i andre lande end Danmark i 15 år af mit liv. Jeg blev født i Kolding og voksede op som barn i Indien i de første fire år. Herpå boede jeg i Kolding og skrev min første bog der indtil jeg som 19-årig flyttede fra byen. Jeg boede i Bramdrupdam, siger Bodin Madsen og fortsætter:

– Jeg er en person der har svømmet med hajer i Australien, været rejsende i leksika, har sprunget med faldskærm over Kap Det Gode Håb i Syd Afrika og har arbejdet 10 år som steward ved A.P. Møllers daværende flyselskab, Maersk Air samt været 14 sæsoner i Tivoli i forskellige afdelinger. Jeg blev uddannet sygeplejerske lige efter jeg fyldte 47 år.

Bodin Madsen bor til daglig midt på Vesterbro i København i en lille andel for sig selv, og nyder umådeligt at være centralt i København, da han ikke ejer et kørekort, og derfor cykler og går meget rundt i byen.

– Jeg er en homoseksuel mand, og mig bekendt er vi ikke så mange af min slags, der har succes med at skrive bøger til børn. Mine børnebøger udkommer med hver deres farve, og når bog nr. 6 er udkommet, vil de seks bøger udgøre en smuk regnbue på boghylden, slutter Bodin Madsen.

Du kan se mere om Bodin Madsens bøger her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel