Foredrag med Lisbeth Zornig Andersen

Søndag 23. August 2020 10:02 380
isbeth Zornig Andersen kommer og giver et foredrag i Sjølund. Pressefoto. isbeth Zornig Andersen kommer og giver et foredrag i Sjølund. Pressefoto.

Foredraget med Lisbeth Zornig Andersen blev aflyst i marts på grund af coronakrisen.

Foredraget om "Tigerdyrs-kuren - sundhed, selvværd og livskriser" skulle være afholdt den 17. marts i Sjølund. Men på grund af coronakrisen blev arrangementet aflyst. Foredraget blev flyttet til 1. september.

Lisbeth Zornig Andersen er en af Danmarks mest populære foredragsholdere. I dette foredrag tager hun deltagerne med på sin personlige  rejse mod et liv i fysisk og mental balance efter en livskrise med konkurs, og med sygdomme og mentalt vraggods i bagagen. Væbnet med den nyeste viden om sammenhænge mellem krop og sind kommer Lisbeth med konkrete bud på, hvordan man kan mestre livet, finde glæden og overvinde modgang. Hun kalder det Tigerdyrs-kuren.

Plager vægten? Sover du ikke godt? Mangler overskuddet?

Lisbeth Zornig Andersen giver konkrete bud på, hvordan man med kost, motion og tænkning kan tage kontrollen tilbage over sin trivsel og sit liv. Stikordene er at forstå éns gener og hvordan man påvirker dem (herunder epi-genetik), betydningen af kloge tarmbakterier, veje til et anti-inflammatorisk liv, hvad meditation og yoga kan gøre, og hvordan man opnår den livsforlængende søvn.

Det kan virke uoverskueligt at ændre livsstil, hvis man er presset og stresset, ude af form og i mentalt underskud, mens økonomien måske strammer. Det behøver det ikke at være. Lisbeth fortæller om sine egne simple teknikker og tilgange, der har leveret et bedre helbred, stærkere krop, psykisk overskud og større livsglæde.

Vær forberedt på nogle timer med konkrete håndholdte tips og oplevede eksempler kombineret med ny forskning i en uhøjtidelig stemning.

Foredraget finder sted 1. september klokken 19-21.30 i Sjølund Multiarena. Det koster 200 kroner plus gebyr, at være med til foredraget. Køb billet her. Alle Covid19-krav overholdes og der deles gratis mundbind ud. Arrangør er Kolding Kalenderen.

Tags