Kolding Netavis

For fjerde år i træk: Kolding-virksomhed vinder prestigefyldt erhvervspris

Jakodan, der er beliggende på Essen 31 i Kolding, har netop fået overrakt erhvervsprisen. Pressefoto.

End ikke en verdensomspændende krise har kunnet slå sydjyske Jakodan ud af kurs.

På baggrund af regnskaber fra mere end 350.000 danske virksomheder er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2022 nu fundet.

Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i region Syddanmark, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da regnskabsperioden blandt andet bød på en global pandemi og svære vilkår for erhvervslivet, er der ekstra meget at fejre.

Blandt dette års Succesvirksomheder er Kolding-virksomheden Jakodan, der er specialiseret i salg af emballage til forsendelse og til gaveindpakning.

Jakodan 1
Pressefoto.

Virksomheden er på baggrund af sine imponerende finansielle resultater og en flot vækstkurve netop blevet udnævnt som Succesvirksomhed 2022 og kan dermed bryste sig af at være modtager af erhvervsprisen for fjerde år i træk:

-Jakodan er en familieejet virksomhed, som blev stiftet i 2002, og vi kan derfor fejre vores 20-års fødselsdag i år med den fjerde succesvirksomhedspris i rækken. Det er naturligvis en vigtig milepæl, som betyder rigtig meget for os, fortæller en glad administrerende direktør og medejer af Jakodan, Nina K. Jørgensen, i en pressemeddelelse og tilføjer:

-Det gode købmandskab og medarbejdertilfredshed er vores interne byggesten, og vi adskiller os i høj grad fra vores konkurrenter ved at være first movers på produkter, men også ved at have den ultimative brugervenlige webshop, som sætter nye standarder for e-handel i B2B-branchen. Det er blandt andet disse faktorer, som er medvirkende til vores succes gennem mange år.

Jakodan, der er beliggende på Essen 31 i Kolding, har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom som et synligt bevis for deres indsats.

Succesvirksomheder hyldes til stor regionsfinale

Det er Spar Nord og BDO, der for fjerde år i træk hylder de danske små og mellemstore succesvirksomheder, som kontinuerligt formår at skabe vækst, stærke finansielle resultater og tager det lange seje træk.

Foruden de lokale hyldester bliver alle vinderne hædret til regionsfinale tirsdag den 1. november i Volkerts Fylke i Kolding, hvor den absolut bedste succeshistorie i regionen udpeges.

Tagget med:
Del denne artikel