Kolding Netavis

Fødevarestyrelsen har fået nok: Politianmelder dagligvarebutik

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Ibo Bazar har nu fået tre sure smileys ud af de seneste fire kontrolbesøg. Nu er butikken politianmeldt.

Det gør tilsyneladende ingen indtryk hos Ibo Bazar på Lærkevej i Kolding, at butikken nu for tredje gang inden for de seneste fire kontrolbesøg fra Fødevarestyrelsen, har fået en sur smiley.

Nu er Ibo Bazar blevet politianmeldt, oplyser Fødevarestyrelsen.

Den 15. juli fulgte Fødevarestyrelsen op på de ting, der gav Ibo Bazar en sur smiley den 28.maj. Her var den gal med temperaturen i køleboks.

Og det var der som sådan ikke rettet op på. Med en luftmåler målte Fødevarestyrelsen denne gang 7,7 grader i køleboksen. Her blev der opbevaret letfordærvelige fødevarer som pålæg, pølser, youghurt- og osteprodukter. Det skriver Fødevarestyrelsen blandt andet i kontrolrapporten.

Og det var dette forhold der nu gjorde, at Ibo Bazar blev politianmeldt. Det koster desuden en gebyrbelagt kontrolbesøg igen.

Ibo Bazar lover, at de fremover de vil tjekke temperaturen i køleboksen dagligt.

At det nu er tredje gang ud af fire kontrolbesøg, at Ibo Bazar får en sur smiley gør, at Fødevarestyrelsen kan tage skærpede sanktioner i brug.

Forkert kontrolrapport ved indgangen

Men der var mere, at komme efter.

Ibo Bazar havde nemlig ladet en kontrolrapport fra 12. april hænge ved indgangspartiet. Her var der nemlig en glad smiley og ingen anmærkninger. Men butikken skal have den seneste kontrolrapport hængende – og det var i dette tilfælde fra den 28. maj – en rapport, der indeholdt anmærkninger og en sur smiley.

Det gav denne gang en bøde på 2.000 kroner.

Det er ikke lykkedes Kolding Netavis, at få en kommentar fra Ibo Bazar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel