Kolding Netavis

Flextrafikken begrænset under Tour de France

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
I Kolding kan du ikke bestille en tur med den åbne Flextrafik eller handicapkørsel under Tour de France. Foto: Sydtrafik.

Der er begrænsninger på Flextrafikken under Tour de France.

Afspærringer og omkørsler under Tour de France søndag den 3. juli betyder, at man ikke kan bestille en tur med den åbne Flextrafik eller handicapkørsel i Vejle, Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg kommune.

Tour de France ruten fra Vejle til Sønderborg giver markante begrænsninger i trafikken i de berørte byer og langs ruten, da der det meste af dagen er spærret for al kørsel og ruten ikke kan ikke krydses. I de fem berørte kommuner kan man derfor ikke bestille handicapkørsel, flexture eller andre produkter i den åbne flextrafik.

Bestilling på telefonen

Hvis du har brug for eksempelvis en Flextur eller handicapkørsel i en af de kommuner, der ikke bliver berørt af Tour de France, kan turen kun bestilles telefonisk. Som passager skal du dog forvente, at den store sportsbegivenhed kan have en afsmittende effekt på trafikken helt generelt i hele området, så der kan forekomme ekstra køretid.

Derfor er der også ekstra mandskab kaldt ind i forbindelse med Tour de France, så der kan tages hånd om afviklingen af den bestilte kørsel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel