Kolding Netavis

Fitness World åbnede: Masser af smil og stor begejstring

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Torsdag kom dagen som mange havde ventet længe på. Fitness World måtte torsdag morgen åbne dørene og invitere de træningsglade danskere ind i deres centre.

Efter knap tre måneders nedlukning kunne Fitness World på Agtrupvej torsdag morgen klokken 06 åbne op for de første koldingensere, der nu kan komme tilbage til deres træningsrutine og de sunde vaner. Kædens ansvarlige for Fitness World i Kolding Børge Neessen fortæller, at dagen gik godt med stor begejstring blandt medlemmerne. Under de nye omstændigheder forløb det med masser af smil og stor begejstring.

– Siden den gode nyhed kom fra politikerne har vi arbejdet rigtig hårdt og længe for at være helt klar til genåbningen. Det viste sig i går at være en god investering, for dagen var rigtig god i centret på Agtrupvej. Det er dejligt at se, at så mange fra Kolding har lyst til at komme tilbage til centret og få gang i kroppen og deres sunde vane igen, siger Børge Neessen i en pressemeddelelse.

Tager hensyn og viser et stærkt fællesskab

Danskerne er i løbet af de sidste tre måneder blevet eksperter i at udvise hensyn, respekt og have fokus på hygiejne. I Fitness World på Agtrupvej prægede det også den første åbningsdag, hvor koldingenserne var rigtig gode til at holde afstand og spritte af.

– Det er jo lidt et anderledes center, end vores faste medlemmer er vant til at se. Vi har selvfølgelig endnu mere fokus på hygiejne og sikkerhed blandt vores ansatte, men i går viste koldingenserne, at de gerne vil hjælpe med at sikre et godt, sundt og trygt miljø i vores center og det er vi glade for, siger Børge Neessen.

Fitness World genåbnede den 11. juni fra 06-21, og fra i dag, fredag, blev der også åbnet op for holdtræning i centrene over alt i Danmark.

Hos Fitness World træner knap 10 procent af den voksne danske befolkning (op mod 500.000 medlemmer). Fitness World har 175 centre i Danmark og knap 4.500 medarbejdere. Kæden driver ligeledes Fitness centre i Schweiz og Polen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel