Kolding Netavis

Fint togbesøg i Vamdrup

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Mens dronning Margrethe indviede Kongernes Samling på Koldinghus, holdt "Dronningevognen" og resten af toget på stand-by i Vamdrup. Foto: Dan Lund.
i284008264563505803. szw1280h1280
Mens dronning Margrethe indviede Kongernes Samling på Koldinghus, holdt “Dronningevognen” og resten af toget på stand-by i Vamdrup. Foto: Dan Lund.

Det royale tog holdt ikke “pause” i Kolding, men derimod i Vamdrup.

Det var nok ikke bemærket af ret mange, men Vamdrup havde fredag i sidste uge fint togbesøg.

Dronningetoget holdt nemlig standby på Vamdrup station i den tid, hvor dronningen i fredags deltog i begivenhederne på Koldinghus i forbindelse med inddragelse af slottet i Kongernes Samling, sammen med Rosenborg og Amalienborg. Det skriver netavisen sebro-press.

Det fine togs ophold på vigesporet på Vamdrup station varede i nogle timer, før det igen kørte tilbage til Kolding for at bringe regenten sikkert tilbage til København.

Toget bestod af selve ”Donningevognen” plus en ledsagervogn. Trækkraften var to af DSB’s spritnye Vectron elektriske lokomotiver med et i hver ende.

Dan Lund var nok en af få, som spottede toget under opholdet ophold i Vamdrup station – og det blev den ovenstående flotte billede ud af.

//sebro-press

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel