Kolding Netavis

Fest, fællessang og luksusshopping

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Kolding Storcenter lægger op til en festlig aften i selskab med Danmarks bedste Gasolin Show til Late Night fredag den 1. april. Peter og De Andre Kopier spiller for, men alle er velkomne til at synge med på de gode, gamle Kim Larsen klassikere.

”Kvinde min”, ”Køb bananer” og ”Langebro”. Det er bare nogle af titlerne på de utallige Kim Larsen sange, som får mange af os til at bryde ud i individuel skønsang. Fredag den 1. april åbner Kolding Storcenter for hele kataloget af de populære melodier og giver mulighed for at give den fuld gas på fællessang, når Peter og De Andre Kopier indtager scenen på Store Torv hele tre gange i løbet af aftenen.

Gang i festen

Det populære kopiband går på scenen første gang klokken 19 og igen klokken 20 og 21.

-Jeg er sikker på, at der bliver gang i den, og at det ikke kommer til at gå stille for sig, når glad musik og fællessang strømmer ud fra Store Torv og fylder centrets gange, fortæller Gitte Lindbo, center marketing manager i Kolding Storcenter, i en pressemeddelelse.

Swipe og vind luksusgaver

Centrets butikker bakker op om luksusshopping på flere måder. Fire steder i storcenteret har de fyldt en Treasure Box, hvor alle med en Kolding Storcenter PLUS+ app hele aftenen fra 18-22 kan swipe og være heldige at vinde ekstraordinære luksusgaver fra forskellige butikker.
Luksusshopping med gode tilbud

I appen kan man også finde en masse af de mange Luksustilbud, som butikkerne frister med.

-Vi kalder det for en aften med Luksusshopping, fordi de mere end 100 butikker er fyldt med Late Night luksustilbud helt indtil klokken 22, hvor vi siger tak for i aften og lukker og slukker, siger Gitte Lindbo.

-Vi giver den fuld gas over hele linjen, og selvom det foregår den 1. april, er det ikke en aprilsnar. Man kan roligt regne med en Late Night, der får trænet både stemmemuskler og shoppe-gen, slutter Gitte Lindbo.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel