Kolding Netavis

Fejring af ny Shell Express: Så meget vil en liter brændstof koste i tre timer

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Shell Express på Vejlevej holder åbningsfest fredag den 16. december. Pressefoto.

Al indkørsel under festlighederne sker fra Vejlevej i sydgående retning.

Midt i november åbnede det nye Shell tankanlæg på Vejlevej i Kolding. Nu, en måned efter, at den nye Shell Express stod klar med hele viften af Shells brændstof, er det blevet tid til åbningsfest.

Det betyder tre timer med slagtilbud på brændstof, uddeling af gaveposer og besøg af et hold dygtige tankpassere, fastslår Søren Møller Maretti, der er direktør for mobilitet i DCC Energi, der står bag Shell tankstationerne i Danmark.

-Det er efterhånden en fast tradition, at vi markerer nye Shell tankstationer med åbningsfest og billigt brændstof. Det skal bilisterne i Kolding naturligvis ikke snydes for. Og netop i denne dyre juletid er jeg sikker på, at billigt brændstof vil give bilisterne lidt ekstra at glæde sig over. Det er i hvert fald længe siden, at de har kunnet tanke benzin og diesel til mindre end en flad 10-krone, fortæller han i en pressemeddelelse.

Kun indkørsel fra Vejlevej i sydgående retning

Åbningsfesten hos Shell på Vejlevej løber af stablen fredag den 16. december i tidsrummet 14-17. Her koster alt brændstof 9,99 kroner per liter.

For at sikre, at alle får en festlig eftermiddag, sker optankning med hjælp fra et hold af tankpassere, der også vil sørge for uddeling af gaveposer til de mange, der forventes at møde frem og vente i køen. I den forbindelse pointerer Søren Møller Maretti, at det under åbningsfesten kun vil være muligt at køre ind på tankanlægget fra Vejlevej i sydgående retning.

-Det tiltrækker normalt rigtig mange bilister, når vi kører slagtilbud på brændstof. Så for at håndtere kø og trafikken bedst muligt, bliver det kun muligt at komme ind fra Vejlevej i sydgående retning. På den måde kan vi sammen med kunderne forhåbentlig sikre, at den normale trafik ikke går helt i stå. Men bilister i området kan med fordel forvente tæt trafik på vejene rundet om tankstationen både op til, under og efter åbningsfesten, siger han.

Af sikkerhedsmæssige hensyn sælges brændstoffet kun til bilens tank. Påfyldning af dunke, mobile tanke og andre beholdere vil ikke være muligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel