Kolding Netavis

Få strøm på din elcykel

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Opladning af elcykel i den nye ladestation på Knudepunktet ved Rendebanen. Foto: Kolding Kommune.

Nu bliver det lidt lettere at få strøm på elcyklen, hvis du er på besøg i Kolding. To steder i midtbyen er der opstillet en ladestander, som frit kan benyttes af cyklister på elcykel.

De to ladestandere er placeret på Knudepunktet ved Rendebanen og på Banegårdspladsen ved cykelparkeringen. Ladestanderne har fire populære typer af stik, som passer til de fleste elcykler på markedet, og du skal blot trække kablet fra ladestanderen hen til din cykel.

-Vi vil gerne have flere til at cykle. Vi kan se, at rigtigt mange har fået elcykel de senere år. Med de nye ladestandere bliver det lidt lettere at få opladet batteriet, når man er på besøg i midtbyen – uden at man behøver at have sin egen oplader med, fortæller trafikplanlægger, Michella Sofie Bigom Nielsen, i en pressemeddelelse.

Nu vil det vise sig, om der er interesse for de nye ladestandere. Afhængig af interessen kan opstilling af ladestandere andre steder i kommunen komme på tale. Langs Troldhededstien er der f.eks. allerede mulighed for at oplade sin elcykel, hvis man er på tur. Her skal man dog have sin egen oplader med.

De nye ladestandere er produceret og udviklet i samarbejde med lokale HITSA.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel