Kolding Netavis

Få succes eller direktøren betaler

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Der er akut mangel på partnere, som drømmer om egen ejendomsmæglerbutik i Kolding. Pressefoto.

Der er akut mangel på partnere, som drømmer om egen ejendomsmæglerbutik i Kolding.

Derfor står den administrerende direktør i RealMæglerne, Preben Merrild Angelo, nu klar med et højst usædvanligt tilbud:

– Er du vores nye partner i Kolding, og modtager du ikke henvisninger fra os, der som minimum kan dække kontingentet til kæden, betaler jeg af egen lomme dit kontingent, siger Preben Merrild Angelo i en pressemeddelelse.

Det usædvanlige tilbud lyder måske som noget, der godt kunne gå hen og blive en dyr fornøjelse for direktøren, hvis det skulle vise sig, at han får uret i sine forudsigelser, men Preben Merrild Angelo er så sikker i sin sag, at han ikke ryster det mindste i bukserne:

– Boligmarkedet buldrer frem, og køberinteressen fordeler sig jævnt ud over hele Danmarkskortet. Derfor kommer de nye partnere med garanti til at opbygge en sund forretning med overskud allerede i løbet af det første år. Vi har masser at rive i – og køberne er mange og parate. Problemet er bare, at RealMæglerne vokser i raketfart, og vi mangler kvalificerede folk, der er dygtige nok til at være RealMægler, siger han.

Sikkerhed fra begyndelsen

Preben Merrild Angelo lover helt konkret at betale af egen lomme, hvis man ikke allerede i løbet af det første år som partner i RealMæglerne har modtaget henvisninger, der som minimum kan dække det kontingent, som skal betales for at være en del af ejendomsmæglerkæden, herunder bl.a. for licens til de produkter og salgsværktøjer, der er knyttet til brandet RealMæglerne.

Henvisninger er kunder, der har kontaktet RealMæglerne med henblik på salg af boligen.

Umiddelbart et tilbud, som formentlig vil kunne friste mange, fordi det ofte er svært og ikke uden risiko at starte op som selvstændig – uanset hvilken branche man er i – men her belønnes man altså med en sikkerhed fra begyndelsen. Tilbuddet gælder hele 2020.

Hjerte i lokalområdet

Det betyder dog ikke, at alle og enhver fra den ene dag til den anden kan springe ud som ejendomsmægler:

– For at blive partner i RealMæglerne med egen butik skal bestyrelsen naturligvis først godkende en ansøgning, og der skal ligge en klar forretningsplan på bordet. Derudover skal man være en dygtig ejendomsmægler, og så er det selvfølgelig et stort plus, hvis man har hjertet placeret solidt i lokalområdet. Det er den lokale ild og det lokale engagement, der driver værket, siger Preben Merrild Angelo.

Salget steg med 38 procent

RealMæglerne har i 2019 og 2020 leveret rekordresultater på stribe, og salget af boliger i kæden er steget så markant og hurtigt, at kæden nu er i akut mangel på kvalificerede partnere for at kunne ekspandere i de områder, hvor kæden ønsker at stå endnu stærkere.

Går man rundt og drømmer om at blive selvstændig ejendomsmægler, og har man en stærk tilknytning til Kolding, er der derfor kun én ting at gøre, siger Preben Merrild Angelo:

– Man griber telefonen og ringer til mig (mobil) 2092 5280. Så er man allerede et skridt nærmere, slutter han.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *