Kolding Netavis

Få penge fra den nye studiebypulje

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Studieby Kolding inviterer nu alle interesserede til at søge den nye studiebypuljen.

Puljen støtter projekter, der er med til at gøre studiemiljøet i Kolding endnu bedre. Puljens formål er at gøre Kolding til en stadig mere attraktiv studie- og uddannelsesby.

Kolding Kommune har i samarbejde med de videregående uddannelsesinstitutioner afsat 1 million kroner over to år til at understøtte det brede udvalg af aktiviteter for byens studerende.

– Alle med gode ideer til projekter eller arrangementer målrettet studerende på videregående uddannelser kan søge om støtte fra puljen. Det er ikke kun studerende der kan søge støtte fra puljen, men også foreninger, interessegrupper, enkeltpersoner, institutioner og virksomheder fortæller studiebykoordinator Malu Møller.

Puljen støtter projekter og aktiviteter indenfor fx sport og kultur, men det er kun fantasien der sætter grænser. Puljen skal opmuntre til et levende og aktivt studiemiljø samt bidrage til en fælles indsats for at skabe de bedst mulige rammer for de studerendes studieliv, trivsel og uddannelse.

To slags tildelinger fra Studiebypuljen

Der vil være mulighed for at søge støtte på to måder fra Studiebypuljen. Kvartals-uddelingen for beløb over 15.000 kr. eller Kvik-uddelingen for beløb op til 15.000 kr.

Kvikpuljen for ansøgninger på op til 15.000 kr. kan søges året rundt, og der gives svar senest 2 uger efter, at ansøgningen er modtaget. For ansøgninger om tilskud fra Studiebypuljen på over 15.000 kr. kan der søges om tilskud 4 gange årligt. Disse datoer er 1. februar, 1. maj, 1. september og 1. december.

Studieby Kolding glæder sig til at modtage en masse spændende ansøgninger til projekter og arrangementer, der kan være med til at udvikle studiemiljøet i Kolding.

Der er mulighed for at høre mere om Studiebypuljen til Puljens Dag på Kolding Bibliotek den 4. februar fra klokken 19.00 til 21.00.

Læs mere om hvordan du søger her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel