Kolding Netavis

Erhvervspolitik: Kom og få indflydelse

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Foto. Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Kolding Kommune udarbejder nu sin første erhvervs- og vækstpolitik, som skal være klar til vedtagelse i byrådet i løbet af efteråret. Derfor inviteres alle erhvervsledere og andre interesserede til et arrangement den 31. august, hvor man kan komme med input.

Der er et stort og meget velfungerende erhvervsliv i Kolding Kommune. Det kan blandt andet ses på de over 50.000 arbejdspladser og på de over 20.000 ansatte, der hver dag pendler til en virksomhed i kommunen for at gå på arbejde, skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Kolding er en kommune, man gerne pendler til, og det er nemt fordi alle veje fører til Kolding. Uanset om man kommer nord-, syd-, øst- eller vestfra.

Men hvad er det egentlig, der gør Kolding til en stærk erhvervskommune? Hvordan kan vi udnytte styrkerne endnu bedre? Og har vi nogle uudnyttede potentialer? – Det er bl.a. nogle af de spørgsmål, der ligger til grund for udformningen af Kolding Kommunes første erhvervs- og vækstpolitik, som forventes klar til vedtagelse i byrådet i efteråret.

Alle er velkomne

Alle med særlig interesse i rammer og vækstbetingelser for erhvervslivet inviteres derfor til at deltage i et møde, som arrangeres af Kolding Kommune og Business Kolding. Det holdes i Pakhuset, Havnegade 7, 6000 Kolding mandag 31. august kl. 15-16.30. Der er mulighed for at komme i direkte dialog med kommunaldirektør Thomas Boe. Tilmelding skal ske via Business Koldings hjemmeside.

Borgmester Jørn Pedersen håber, at rigtigt mange møder op, fordi det er nu, man kan få indflydelse.

– Vi har brug for alle relevante input, så vi sammen kan skabe en fælles retning og nogle stærke indsatser, der kan løfte et i forvejen stærkt erhvervsliv til at blive endnu stærkere. Det skal være tydeligt for enhver, hvad vi kan i Kolding, og hvorfor man bør vælge vores kommune, når man vil etablere eller flytte sin virksomhed, påpeger borgmesteren.

Direktør for Business Kolding Morten Bjørn Hansen pointerer, at en stærk erhvervs- og vækstpolitik vil kunne sætte retning for udviklingen af erhvervslivet i Kolding Kommune:

– Det er afgørende for virksomhederne at få indflydelse på retningen, og det er vigtigt at virksomhederne og kommunen sammen finder gode løsninger. Der er et kæmpe potentiale, som vi skal være med til at indfri.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *