Kolding Netavis

Energisk og munter latinmusik

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Jazz6000 præsenterer energisk og munter latinmusik, når det unge sangtalent Karmen Rõivassepp og hendes Brazilian Group besøger Godset.

Karmen Rõivassepp besøger Godset i Kolding med sit brasilianske projekt og publikum kan forvente at høre autentisk, energisk og munter latinmusik, når hun med sit syv mands store orkester, præsenterer sine arrangementer skrevet af nogle af de mest populære brasilianske kunstnere som Joao Gilberto, Tom Jobim, Joyce og Edu Lobo for at nævne nogle få.

Karmen Rõivassepp er en ung prisbelønnet estisk jazzvokalist, komponist, bigband-dirigent og arrangør, der har slået sig ned i Aarhus og gør sig bemærket med sin instrumentlignende sang, klare lyd og altid legende tilgang til musikken. I løbet af sine syv år i Danmark har hun opbygget sig et hurtigt voksende publikum og gjort kometagtig karriere på den danske jazzscene. Hun har tydeligvis styr på de musikalske traditioner og bevæger sig legende let mellem mainstreamjazz, latin og nutidige toner, både som sanger og som komponist. Hendes musikalske ambitioner rækker fra moderne jazz og eksperimenterende improviseret musik til traditionel bigband- og standardjazz samt klassisk kormusik.

I 2018 modtog Karmen Aarhus Jazz Talent 2018 uddelt af Aarhus Jazz Festival og har siden optrådt med bl.a. DR Big Band og Aarhus Jazz Orchestra.

Hvis navnet Karmen Rõivassepp lyder bekendt, kan det også skyldes, at hun trak fulde huse både i Biblioteksparken og på JazzHouse på Tobbers Madbar i forbindelse med sidste års festival Jazz i Trekanten i Kolding.

På Godset vil Karmens tage lytterne med på et eventyr og skabe en varm og unik musikalske atmosfære med fængslende historier på både portugisisk og engelsk.

Koncerten finder sted torsdag den 27. august og starter klokken 20.. Dørene åbnes klokken 19.30 .

Billetter sælges kun i forsalg på www.Jazz6000.dk. Der er begrænset antal billetter på grund af coronasituationen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel