Kolding Netavis

En, to, højre, venstre vandresko

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Mandag eftermiddag lød startskuddet til første udgave af Gå et kvart, halvt eller helt marathon i Kolding.

Lige omkring 100 forventningsfulde deltagere var mødt op i Sdr. Stenderup for at gå den første rute på enten 2,67 km, 5,275 km eller 10,55 km. Over 4 gange de næste to uger skal deltagerne forsøge enten at gå et kvart, halvt eller helt maraton. Deltagerne blev sendt afsted i grupper med forskellige tempi med en gåvært, der gik forrest og holdt ruten. Onsdag eftermiddag gik deltagerne i Vamdrup, mandag den 31. august i Christiansfeld for at slutte af onsdag den 2. september i Kolding.

Gå et kvart, halvt eller helt marathon Kolding 2020 arrangeres af Bevæg dig for livet Kolding Kommune i samarbejde med Bevæg dig for livet – Løb & Gang og DGI Sydøstjylland.

Har man lyst til at deltage i andre af de populære gåbegivenheder, som Bevæg dig for livet arrangerer, så er der mulighed for at komme ud og gå en tur med borgmester Jørn Pedersen på søndag d. 30. august, når han og hans yngste søn inviterer til “Far og søn gåtur” på en 10 km rute rundt i de naturskønne omgivelser omkring Kolding . Der er start kl. 10.00 på Rådhuspladsen, Akseltorv 1, 6000 Kolding.

Søndag d. 13. september gennemføres den tidligere udsatte Genforeningsgåtur for at fejre, at det i 2020 er 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark. Derfor går denne gåtur sydpå. Vi går fra Kolding til Haderslev med pitstop i Christiansfeld. En lille “smuttur” på omkring 30 km, hvis man vælger at gå hele vejen. Det er nemlig også muligt kun at gå noget af ruten. Der er start klokken 9 fra Banegårdspladsen i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel