Kolding Netavis

En anderledes Power-åbning i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
-Vi har de seneste uger arbejdet i døgndrift, gjort os alle tænkelige forberedelser og taget et hav af forholdsregler, så vi kan overholde alle corona-retningslinjer og garantere kundernes og medarbejdernes sikkerhed, når der skal handles gode tilbud, siger Jesper Boysen, administrerende direktør i Power. Pressefoto.

På mandag åbner Power sin nye butik på Vejlevej 257C i Kolding. Men det bliver på mange måder en utraditionel åbning.

Koldingenserne skal ikke snydes for gode åbningstilbud på elektronik og hvidevarer, når Power på mandag slår dørene op til deres nye butik i på Vejlevej 257C i Kolding. Men det bliver en anderledes åbning uden lange køer og mange mennesker, som vi kender det fra tidligere, oplyser Power i en pressemeddelelse:

– Vi – og vores flere end 50 nye fastansatte medarbejdere – har glædet os helt enormt til at åbne vores nye butik i Kolding. Det bliver dog en anderledes, men fuldt forsvarlig åbning. Vi har de seneste uger arbejdet i døgndrift, gjort os alle tænkelige forberedelser og taget et hav af forholdsregler, så vi kan overholde alle corona-retningslinjer og garantere kundernes og medarbejdernes sikkerhed, når der skal handles gode tilbud, siger Jesper Boysen, administrerende direktør i Power.

Bookingsystem åbner i dag

I dag – onsdag – klokken 16 åbner Powers booking-system på power.dk/kolding, hvor kunderne på forhånd online skal bestille det tidspunkt på åbningsdagen, de ønsker at handle i den nye butik. Kun besøgende, der har booket en tid, bliver på dagen lukket ind på butikkens område.

– Når kunderne har bestilt deres tid, får de tilsendt en mail med en QR-kode. Den bliver på åbningsdagen scannet af en af vores vagter, hvorefter kunderne får adgang til at handle i butikken. Vi har købt masser af varer, så der rig mulighed for at gøre rigtig mange gode handler – uanset om man besøger butikken morgen, middag eller aften, fortæller Jesper Boysen.

Vagter indsat

Power indsætter en række vagter, som får til opgave at sikre, at alle forholdsregler og restriktioner bliver overholdt – både inden- og udendørs. Der er samtidig indrettet 20 betalingsterminaler, så kunderne ikke skal stå i kø for at betale.

Alle medarbejdere bærer mundbind/visir, og der vil være masser af håndsprit til både medarbejdere og besøgende.

Power tilbyder på dagen gratis levering af større varer – eksempelvis hårde hvidevarer – så kunder ikke behøver at have en trailer med til afhentning.

Åbningstilbuddene kan ses på power.dk/kolding, og når Powers hustandsomdelte aviser rammer postkasserne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *