Kolding Netavis

El-installationsvirksomhed i Kolding købt af Bravida

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Bravida Danmark A/S har indgået aftale om, at købe el-installationsvirksomheden Stokbro El. Pressefoto.

Bravida Danmark A/S styrker tilstedeværelsen i Kolding og omegn med kompetencer inden for el-service i industrien.

Bravida Danmark A/S har indgået aftale om, at købe el-installationsvirksomheden Stokbro El, der holder til på Fabriksvej i Kolding. Med købet styrker Bravida tilstedeværelsen i Kolding og omegn med kompetencer inden for el-service i industrien.

Stokbro har eksisteret siden 1984. Fra ca. 2012 har Stokbro El mere eller mindre koncentreret arbejdet omkring erhverv og industrivirksomheder. Virksomheden beskæftiger i dag fire ansatte og havde i 2021 en omsætning på fire millioner kroner.

-Stokbro El er en virksomhed, som er godt kendt i Kolding og omegn og som har en god kundekreds i de større industrivirksomheder. Jeg ser frem til, at vi i fællesskab kan opbygge en endnu stærkere forretning i Kolding og skabe yderligere fordele for både kunder og medarbejdere, fortæller regionsdirektør for Region Syd hos Bravida Danmark, Jørn Tønnes, i en pressemeddelelse.

Afdelingschef hos Bravida Danmark, Peter Renner Nehrkorn, tilføjer:

-Jeg er glad for at Stokbro EL nu bliver en del af Bravida. Stokbro er en virksomhed med en god og solid historie og et godt ry i lokalområdet. Med købet styrker vi vores position i Sydjylland på el-området.

Ejer af Stokbro El, Jørgen Stokbro, siger:

-Jeg er glad for at kunne lave en aftale med Bravida om køb af Stokbro El. Vi arbejder meget i større industrivirksomheder. Steder hvor der bliver brugt rigtigt meget el-energi, og hvor der er masser af muligheder her og nu, og fremover, hvilket er et godt match med Bravidas kompetencer. Jeg er overbevist om at købet både vil blive til glæde for virksomheden, medarbejderne og vores eksisterende kunder i Stokbro El.

Samtlige fire medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med Jørgen Stokbro som daglig ansvarlig for de fremtidige fælles aktiviteter.

Integration af virksomheden over i Bravida sker i april.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel