Kolding Netavis

Eksperimenter og pop-up udstillinger

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Du kan finde en spændende slægtsroman, en grum gyser eller en vild science fiction fortælling i de nye pop-up udstillinger på Kolding Bibliotek.

Voksenafdelingen på Kolding Bibliotek eksperimenterer for tiden med forskellige udstillinger og formidlingsgreb, som skal inspirere til nye læseoplevelser og gøre det lettere for dig at finde en bog i din yndlingsgenre.

– Hver dag oplever vi borgere, der er på udkig efter en god slægtsroman. Det er blevet en afsindigt populær genre de sidste år, og derfor har vi samlet mange af dem i en stor udstilling. Det er tanken, at de får deres egen, faste afdeling snart, fortæller biblioteksformidler Cecilie Flinck i en pressemeddelelse.

Ligeledes er en stor, midlertidig udstilling om science fiction, gys og fantasy for voksne blevet til på baggrund af konkrete samtaler med borgere henover sommeren. Du kan også finde en udstilling med bøger for litterært interesserede, en ny afdeling om slægtsforskning og lokalhistorie og et nyindrettet sprogområde, der netop er blevet fyldt op med bøger på sprog som arabisk, persisk og polsk.

– Vi prøver en masse ting af for tiden, både for at inspirere borgerne, men også for selv at få idéer til, om vi skal indrette nogle ting anderledes, siger Cecilie Flinck.

Også i resten af biblioteket og på lokalbibliotekerne er der mange udstillinger at gå ombord i. I udstillingerne i børnebiblioteket kan du for eksempel finde ekstra mange eksemplarer af de mest populære bøger, som Koldingbibliotekerne i år har fået midler af Børne- og Uddannelsesministeriet og KL til at indkøbe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel