Kolding Netavis

Ejendomsmægler lancerer nyt koncept

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Nybolig lancerer et nyt koncept, hvor køberne hjælpes til at finde den rette bolig ud fra deres behov. PR-foto.

Nybolig i Kolding har netop lanceret et nyt koncept, hvor køberne får hjælp af en personlig rådgiver til at finde drømmeboligen ud fra deres behov. Det nye tiltag, som også kendes fra tv, spås en stor fremtid.

For de fleste er boligen det største og dyreste, vi nogensinde kommer til at købe, og det er selvsagt vigtigt, at man rammer den rigtige. Nu lancerer Nybolig i Kolding et nyt koncept – Nybolig Køberrådgivning – hvor en ny type køberrådgivning skal gøre det nemmere for lokalområdets boligsøgende at finde drømmeboligen ud fra køberens behov.

-Vores nye initiativ gør op med, at man kun møder ejendomsmægleren til fremvisningerne og kontraktunderskrivelsen, når man skal købe bolig. Her er det muligt at blive hjulpet tidligere i forløbet med at afgrænse sine kriterier og behov for drømmeboligen via professionel rådgivning, siger Cathrine M. Nørup, køberrådgiver hos Nybolig i Kolding, i en pressemeddelelse.

Med det nye koncept tilbydes kunderne rådgivning til at prioritere, hvilke af deres ønsker der vejer tungest – og om de overhovedet kan indfris. Mægleren kan også finde konkrete boliger, der passer til købers ønsker, og være den kritiske hjælper på fremvisninger.

Global tendens bliver gamechanger

En undersøgelse, som Epinion har foretaget for Nybolig, viser, at over 50 procent af dem, der bor i ejer- eller andelsboliger, enten vil overveje eller helt sikkert vil søge professionel rådgivning i forbindelse med at finde ny bolig.

Hos Nybolig oplever man samtidig, at der allerede er ved at ske en ændring på det danske boligmarked, hvor også køberne ønsker en mere bekvem handelsproces. En tendens, man blandt andet kender fra USA, hvor købere typisk hyrer en mægler, der finder boliger og forhandler med sælgers mægler.

Erfaringerne fra USA skaber store forventninger til det nye koncept hos Nybolig.

-I løbet af de kommende år er det den her måde, man tænker bolighandel på. Bekvemmelighed bliver stadig vigtigere for kunderne, der ikke gider bruge unødig tid, der kunne have været brugt sammen med familien, på at kigge på bolig efter bolig. Desuden står mange boligkøbere ved en skillevej i livet som familieforøgelse eller skilsmisse, hvor man måske ikke har det største overskud, og der vil rådgivningen kunne lette boligsøgningen betydeligt, siger Peter J. Mattsen, der er administrerende direktør i Nybolig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel