Kolding Netavis

Efterårsferien på Kolding Bibliotek

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Der er blandt andet talkshow med Rasmus Brohave på Kolding Bibliotek i etferårsferien. Pressefoto.

I efterårsferien kan du blandt andet møde Rasmus Brohave, høre vilde dinosaurhistorier og være med til at læse i et helt døgn.

Hele ferien er der sjove aktiviteter for børn og deres voksne på biblioteket.

Katrine Bille 2

Højtlæsning med Katrine Bille fra Ramasjang

Katrine læser højt fra Snehvide, et af de mest elskede tyske folkeeventyr. Højtlæsningen er for de 3-8 årige. Arrangementet er en del af Trekantlitteratur, som Trekantområdets biblioteker samarbejder om i forbindelse med Festugen. Højtlæsningen foregår søndag den 11. oktober klokken 15.30-17.00. Det er gratis, men husk at hente en billet.

Jazz for kids

Jazz for kids med Malene Kjærgaard

Kom hele verden rundt i sang og musik. Arrangeret i samarbejde med Jazz i Trekanten. Koncerten foregår mandag den 12. oktober klokken 11.00-11.45. Det er gratis, men husk at hente en billet.

Læsemarathon for læsere i alle aldre

Vær med til den digitale Readathon, hvor der læses sammen, hver for sig. Der vil være spændende konkurrencer, udfordringer, fede præmier og gode anbefalinger hele døgnet – og en goodiebag til alle. Med i deltagelsen til readathon hører en billet til talkshow med Rasmus Brohave samme aften. Readathon foregår fra tirsdag den 13. oktober til onsdag den 14. oktober klokken 8.00 til 8.00. Det er gratis, men husk en billet.

Rasmus Brohave 4

Talkshow med Rasmus Brohave

Oplev Danmarks mest kendte youtuber! Rasmus Brohave fortæller om sit liv som youtuber og tager imod spørgsmål fra publikum. Det sker tirsdag den 13. oktober klokken 20.00. Billetten koster 30 kroner.

Dinosaurworkshop

Kom og bliv klogere på dinosaurernes forunderlige verden. Du hører røverhistorier om dino-jagter, og du kan få lov til at røre ved ægte dinosaurknogler og æg. Workshoppen finder sted onsdag den 14. oktober klokken 14.30-17.30. Billetten koster 25 kroner.

Et efterårseventyr: Højtlæsning for de 3-6 årige

Bibliotekar Jette Kjær har fundet et monstergodt efterårseventyr, som hun læser højt for de 3 – 6 årige. Der er garanti for hyggelige monstre, hekse og spøgelser, mens vinden (eller er det?) tuder og græskarrene lyser i mørket. Det foregår på scenen i Bryggeriet klokken 10.00 og varer ca. 30 minutter. Du behøver ikke at have en billet for at være med.

Læs mere om hele programmet og køb billetter på www.koldingbib.dk/efterårsferie.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *