Kolding Netavis

Dystopia: Ny gyserserie – se teaseren her…

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Viaplay blænder op for en ny gyserserie - Dystopia. Foto: Nent Group.

Gyserserien har premiere den 13. juni.

Viaplay blænder op for en ny gyserserie – Dystopia.

Serien foregår i en nedslidt fabriksruin og ved en smuk og gådefuld skovsø.

En gruppe unge med mod på prøver grænser af. Det er den perfekte setting for et vaskeægte nordisk gys.

-Det føles spændende at være en del af et projekt, der er så unikt og outside the box som ’Dystopia’. Jeg kan ikke huske at have set noget fra Sverige, der bare minder om denne serie. Det er en spændende historie, der udspiller sig i magiske omgivelser, i en fabriksruin midt i ingenting. Ud over mine medskuespillere, som er fantastiske, er det visuelle en af de store kvaliteter ved serien. Kostumerne, rekvisitterne, billederne, lyset! ’Dystopia’ er sit eget lille univers, som jeg er glad for, at jeg fik lov at være en del af under optagelserne sidste sommer, siger Happy Jankell i en pressemeddelelse.

I ’Dystopia’ samles en gruppe unge for at arrangere et stort postapokalyptisk rollespil, hvor ligesindede fra hele Europa er inviteret med. Fælles for deltagerne er, at de elsker at presse sig selv både mentalt og fysisk.

Fabrik forladt siden 1980’erne

Nu har de fundet en fabrik langt ude i de svenske skove, som, af ukendte årsager, blev forladt i 1980’erne under den kolde krig. Da vennerne ankommer til det isolerede sted, begynder der snart at ske uventede ting – ting der udløser mørke kræfter både indenfor og udenfor gruppen.

-’Dystopia’ var meget udfordrende at optage, fordi der er flere lag i skuespillet, hvor seerne ikke ved, om vi er inde i rollespillets karakterer, eller om de dramatiske ting virkelig finder sted. Jeg tror, at seerne vil kunne lide serien både på grund af de forskellige farverige karakterer, som alle efterlader et stort indtryk, men også fordi serien er så visuelt fantastisk med omgivelser, der skaber en helt egen verden, man suges ind i, siger Johan Hafezi.

Medvirkende

Ud over Jonathan Harboe (Sjit Happens, For enden af regnbuen) medvirker Madeleine Martin (Breaking Surface, Udødelige), Happy Jankell (Jordskott, Ambassadøren), Johan Hedenberg (Quick, Cryptid), Johan Hafezi (Jægerne), Maja Rung (Honour), Lola Zackow (Conspiracy of Silence), Erik Bolin (Alex, Tynd is), Sofia Pekkari (Cold Courage), Erika Cardenas Hedenberg (Partisan, Familien Löwander), Einar Bredefeldt (White Wall) og Christian Svensson (Gåsmamman, The Hundred Code).

’Dystopia’ har premiere 13. juni på Viaplay. Alle episoder frigives på premieredagen.

Se teaseren nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel