Kolding Netavis

Driften af brandstationer sendes i udbud

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Driften af Trekantbrands brandstationer er nu sendt i udbud.

Trekantbrands ni brandstationer i Kolding, Ejby, Brørup, Vejen, Egtved, Bredsten, Give, Billund og Grindsted er sendt i udbud, skriver Beredskabsinfo.dk.

I dag er det Falck, som driver stationerne.

Udbuddet af brandslukningen er tilrettelagt som et udbud med forhandling. Det gennemføres i første omgang som en prækvalifikation. Resultatet af prækvalifikationen ventes at foreligge i januar 2020, hvorefter et indledende tilbud skal afleveres i februar, mens det endelige tilbud – efter afholdelse af forhandlingsmøder – skal afleveres i marts, skriver Beredskabsinfo.

Trekantbrand har dog nogle krav til prækvalifikationen. Selskabet/operatøren skal have mindst tre sammenlignelige opgaver indenfor de seneste tre år. Desuden skal hver af disse opgaver have haft en kontraktværdi på mindst 10 millioner kroner.

Vinderes af udbuddet er den operatør/selskab, der kan drive brandstationerne for den billigste pris. Det er det eneste kriterium.

Den nye operatør kommer dog ikke til, at drive alle ni brandstationer fra starten af. Falck driver brandstationerne i Billund Kommune indtil 1. januar 2023 og i Vejen Kommune indtil 1. januar 2022.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel