Kolding Netavis

Donerer 75.000 kroner til rideklub

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her ses det store spejl i klubbens ridehal. Pressefoto.

Et nyt spejl til ridehallen optimerer træningen for Kolding Rideklubs ryttere og trænere. Sydbank Fonden støtter med 75.000 kroner.

Nu bliver der rig lejlighed for at se sine rideevner an i realtid.

Sydbank Fonden har nemlig støttet Kolding Rideklub med 75.000 kroner, som skal gå til et stort spejl i klubbens ridehal. Det optimerer træningen for både ryttere og trænere.

-Det er vigtigt, at man som rytter sidder korrekt og er i balance, når man rider, så man ikke laver skævheder på hesten. Det giver spejlet os mulighed for at følge med i og korrigere på stedet – og som undervisere er det en ekstra bonus, at vi kan se hesten fra flere sider. Tidligere måtte vi optaget undervisningen, men så kunne vi ikke rette op på tingene med det samme. Så det her er en decideret luksus i forhold til, og det er også noget, rytterne kan bruge, når de øver sig efter undervisningstimen. Vi er rigtig glade for donationen, siger Peter Rahbek, berider og daglig leder i Kolding Rideklub, i en pressemeddelelse.

Det er et formål, Sydbank Fonden også er glad for at støtte.

-Kolding Rideklub er en stor og vigtig forening i lokalområdet med flotte faciliteter og mange aktiviteter, tilbud, breddeaktiviteter og stævner. Den vil vi gerne bakke op om, og forhåbentlig kan vi være med til at give træningen et yderligere løft, fortæller Karin Søberg, privatrådgiver i Sydbank i Kolding.

Kolding Rideklub er landets ældste rideklub stiftet i 1890 og er med sine cirka 310 medlemmer samtidig én af landets største.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel