Kolding Netavis

Deltag i Padel Cup 2024

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Bygmas lokale kunder i Sønderjylland og trekantområdet gør klogt i at have styr på deres smash og serv, når de skal være med i Bygma Padel Cup 2024. Hvis de går hele vejen, kan de nemlig se frem til en oplevelse, der kan gøre selv den største padel-nørd misundelig.

Relationerne mellem Bygma og deres lokale kunder i Sønderjylland og trekantområdet skal ikke kun tage udgangspunkt i trælast, butik eller byggeplads. Derfor afholder den danskejede familievirksomhed igen i år Bygma Padel Cup, hvor der er plads til styrke fællesskabet.

-Vi vil gerne skabe unikke oplevelser for vores lokale kunder. Bygma Padel Cup er i sig selv en god oplevelse, men ender man som sejrherre i enten A eller B rækken, kan man ikke kun tage trofæet med hjem – man kan også tage en billet med sig til Malaga, hvor den står på høj sol og endnu mere padel, lyder det fra Erik Yde, markedschef i region Syd og Fyn i Bygma, i en pressemeddelelse.

Fællesskab og sved på panden

Inden det store slag skal stå ved finalestævnet den 20. marts i Kolding, spilles der 12 indledende runder fordelt i hele landet, og her er Kolding en af lokationerne. Den 11. og 12. marts danner KIF Kolding Padel nemlig rammen for to med sved på panden og fællesskab.

-Den lokale forankring er en af de søjler, som Bygma hviler på – og Bygma Padel Cup er ikke nogen undtagelse. Derfor har vi også prioriteret at vælge de lokale centrer rundt omkring i Danmark, siger Erik Yde.

I forlængelse af dette peger Erik Yde på, at en tur på padelbanen er det oplagte valg, hvis man har et ønske om at give medarbejderne et rum, hvor kollegaskabet kan tages til nye højder.

-Kunderne stiller op med en eller flere til Bygma Padel Cup, og de bliver fulgt hele vejen af deres lokale Bygma-medarbejder. Derfor kan det også skabe et fællesskab i kundernes virksomheder samtidig med, at det bliver styrket mellem kunderne og os i Bygma, lyder det fra Erik Yde.

Bygma Padel Cup går i gang fra uge 9-11 inden finalestævnet bliver afholdt den 20. marts i Kolding. Herefter er der præmieoverrækkelse og middag på Koldinghus.

Det er andet år, at Bygma afholder Bygma Padel Cup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel