Kolding Netavis

Davidsen fylder 75 år: Jubilæumsfest i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Den 1. oktober er det 75 år siden Davidsens Tømmerhandel slog dørene op for håndværkere og entreprenører.

Tirsdag den 1. oktober inviterer Davidsens Tømmerhandel i Kolding samarbejdspartnere og kunder til 75-års jubilæumsfejring. Allerede fra morgenstunden byder medarbejderne i Davidsen på Platinvej på morgenbrød og kaffe.

Henover dagen vil jubilæet blive markeret med hundredvis af varer til stærkt nedsatte priser, fortæller administrerende direktør Henrik Clausen hos Davidsen:

– Det bliver en stor dag, som vi håber, at rigtig mange vil tage del i. Davidsen har i dag en stærk forankring i Kolding, og vores historie gennem 75 år som familievirksomhed med fokus på godt købmandskab, faglig rådgivning og god betjening, er noget både vi som ansatte og kunderne nyder godt af. Så vi glæder os til at fejre dagen med alle, som har lyst til at kigge indenfor den 1. oktober, hvor vi åbner klokken 6 og lukker 17, siger han i en pressemeddelelse.

Davidsen kom til Kolding i 2015

Davidsens Tømmerhandel kom til Kolding i 2015 og har siden skabt et tæt samarbejde med professionelle håndværkere i Koldingområdet.

Oprindeligt stammer Davidsens Tømmerhandel fra Sommersted i Sønderjylland, hvor virksomheden blev grundlagt i 1944. I dag har Davidsen 13 afdelinger og over 700 ansatte spredt ud over det meste af Syddanmark og det midtjyske.

Povl Davidsen, der overtog forretningen efter sin far i 1969, er stadig indehaver og bestyrelsesformand i virksomheden, som de kommende år vil ekspandere med flere professionelle erhvervsafdelinger og byggemarkeder i hele landet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel