Kolding Netavis

Dansk Slagerparade 2024 kommer her til området

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Dansk Slagerparade 2024. Pressefoto.

Dansk Slagerparade 2024 kommer til Jordrup.

Dansk Slagerparade 2024 er klar med holdet for 2024. Turnéen løber af stablen den 10. januar og frem til og med den 10. marts 2024. Søndag den 18. februar kommer turnéen forbi Jordrup Forsamlingshus. Showet starter klokken 12.30.

Med hele 28 år på bagen, og underholdning af landet største kunstnere igennem tiderne, så er det den længst kørende danske turné nogensinde.

Anette Klingenberg

I det kommende show, kommer én af dansktoppens legender. Hun leverede “Snart er du mer’ end 17 år,”. Både sangen og Anette Klingenberg har holdt hele vejen, fra da hun hittede med den på 70ernes dansktop, og frem til i dag, hvor den har status som en af de største evergreens på den danske popscene. Og mon ikke der også bliver et genhør med ”Mini Max”, når Annette tager på tur – sammen med Peter Vesth og Kristian Rusbjerg. Den festlige duo er fast inventar på dansktoppens førsteplads – og det skal vi nok få at høre, når holdet letter anker.

“Drama Queen”

Ombord i tour-bussen er også Peter Andersen. Her er det nok bedre at sige ”Drama Queen” eller bare DQ, for så ved alle, at der er tale om vores Melodi Grand Prix-vinder fra 2007. Peter væltede huset, da han var med på Dansk Slager Parade for første gang. Han agter at gentage succesen i 2024. Om ”Drama Queen” er på repertoiret igen bliver ikke afsløret før premieren. Men det kan røbes, at den populære drag-sanger har et rigtig godt øje til Birthe Kjær.

Michael Jensen – den korte version er bare Mik – er med igen for at hylde nogle af vores hjemlige croonere.

Traditionen tro er Karin Strand-Holm konferencier, og det er Klaus & Servants, der udover at back’e solisterne op også underholder med egne nye og ældre hits.

Billetter til showet i Jordrup Forsamlingshus koster 450 kroner – inklusiv platte, kaffe og kage. Billetter kan købes via mobilnummer: 5124 0888.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel