Kolding Netavis

Dansk powerband giver koncert i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Kom og smag den klassiske “Ibrahim Electric-gryderet” når det originale danske powerband går på scenen hos Jazz6000 på fredag.

Der serveres jazz mixet med funk, surf, afrobeat, rock ‘n’ roll, soul, blues og disco og det hele blandes med en god portion virtuositet og spilleglæde.

Det danske acid-power-beat-blues-jazz-orkester Ibrahim Electric, der har eksisteret i næsten to årtier, har i løbet af de senere år markeret sig som et af de mest originale og populære orkestre på den europæiske musikscene. Deres energiske, udadvendte og til tider provokerende musik, har henrykket folk overalt, hvor de er kommet frem. Ibrahim Electric har bl.a. spillet særdeles succesfulde koncerter på nogle af klodens største og mest prestigefyldte festivaler i lande som USA, Canada, Brasilien, Cypern, Spanien, Norge og Danmark.

Gruppen består af tre kæmpe kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og hammond-organist Jeppe Tuxen. Musikken har referencer til både jazz, funk, surf, afrobeat, 50’er rock ‘n’ roll, soul, blues, disco og meget, meget mere. Alt dette bliver blandet sammen til den klassiske “Ibrahim Electric-gryderet”, hvor grundelementerne er energi, power, virtuositet og spilleglæde.

I starten af 2020 udgav de deres tiende album Time Machine – en hyldest til deres tidlige helte, gode tider og det faktum, at de stadig virkelig elsker at spille med hinanden efter nu snart 20 år! Musikanmelderne var begejstrede. Gå ikke glip af chancen for at opleve dette fandenivoldske powerbands forunderlige musikalske univers.

Koncerten foregår på Godset på fredag klokken 20. Billetter sælges kun i forsalg på www.Jazz6000.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel