Kolding Netavis

Danmarks største garnbutik åbner i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Nu får Kolding en afdeling af garnbutikken. Foto: Hobii.

Kolding får nu også en afdeling af garnbutikken.

Da Hobbiis første fysiske butik åbnede i august 2019, gik Danmarks gladeste garn-kunder hjem med intet mindre end 487.730 meter bomuldsgarn allerede på første åbningsdag. Til åbningen af den anden butik i Aalborg, var mere end 3.700 mennesker forbi i løbet af de første to dage. Så indtrådte corona, og der blev sat en stopper for det helt store brag af en åbningsfest, da den tredje butik åbnede i Odense. Nu er Hobbii klar til at tage revanche, når de den 19. november åbner Danmarks største garnbutik i Kolding.

Nye som gamle kunder kan glæde sig til en butik med kundeoplevelsen i fuldt fokus. Sammen med en kompetent og kærlig betjening, vil der i butikken være et inspirationsområde, hvor der er mulighed for fordybelse i bunkevis af gratis opskrifter – udviklet både af Hobbiis egne designere samt udefrakommende designere. Det oplyser Hobii i en pressemeddelelse.

Danmarks største garnbutik

Hobbiis nye butikslokaler har et areal på intet mindre end 700 kvardratmeter og kommer til at være et sandt festfyrværkeri af farverigt garn og tilbehør. Butikken kommer i godt selskab med en lang række andre butikker i det velkendte butiksområde omkring Kolding Storcenter.

– Vi er helt overvældede over, hvor stor interesse, der har været for vores butikker i Roskilde, Aalborg og Odense, og til den kommende butik synes vi, at det oplagte valg var Kolding. Vi glæder os til at byde nye som gamle kunder hjerteligt velkommen i butikken, fortæller marketingchef hos Hobbii, Morten Spliid, i pressemeddelelsen.

Højt humør og kompetent betjening

Professionel betjening, gode priser og en inspirerende oplevelse er altafgørende for Hobbii, og kendetegner også deres webshop. Personalet i butikken vil derfor stå klar til at hjælpe dig, uanset om du mangler hjælp til en af deres opskrifter, din egen opskrift eller blot behøver et godt råd – og altid med et smil på læben.

– For os er det vigtigt at kunne tilbyde et miljø, som er trygt og nærværende og hvor man kan spørge om tykt eller tyndt inden for garnverdenen. Vi sætter stor pris på alle som vil lægge vejen forbi os – om det så bare er til en hyggelig kop kaffe, siger Morten Spliid.

Åbningsfest

Hobbii fejrer åbningen med en åbningsfest, der varer fra 19. november til 29. november. Til åbningsfesten vil der være ekstra lange åbningstider, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse i de mange kvadratmeter med garn, opskrifter og tilbehør. Åbningsfesten byder ligeledes på store rabatter, goodiebags til de morgenfriske og gratis kaffe på kanden.

Åbningsfesten arrangeres i henhold til gældende anbefalinger vedrørende COVID-19.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *