Chok: Hun genopstiller ikke op til næste byrådsvalg

Fredag 02. Oktober 2020 19:35 991
Kristina Jørgensen genopstiller ikke til byrådet i Kolding. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Kristina Jørgensen genopstiller ikke til byrådet i Kolding. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Fredag aften oplyser byrådsmedlemmet, at hun ikke genopstiller til næste byrådsvalg.

Dansk Folkeparti må se bort fra 32-årige Kristina Jørgensen, når der i november 2021 er kommunalvalg. Kristina Jørgensen oplyser nemlig fredag aften, at hun ikke genopstiller næste gang.

- Det har været en utrolig svær beslutning for mig. Jeg elsker nemlig byrådsarbejdet. 2018 og 2019 var år med besparelser, opsigelser og mange berørte medarbejdere og borgere. Men i dag er økonomien stabil og vi er endelig kommet godt i gang med at få et øget fokus på udsatte børn og unge, tidlige indsatser og nye mål og ambitioner, der skal komme alle børn i kommunen tilgode. Vi har nogle knalddygtige og engagerede medarbejdere, og vi har en høj kvalitet i både vores dagtilbud og folkeskoler. Jeg havde derfor også håbet på, at jeg havde mange flere år tilgode som byrådsmedlem for at sikre børne- og skoleområdet flere vigtige og nødvendige ressourcer, skriver Kristina Jørgensen på Facebook og fortsætter:

- Men, men, men... Hvis jeg gerne vil være en nærværende mor, så hænger det ikke sammen med en arbejdsuge på typisk 50-60 timer. Samtidig blev jeg for nyligt tilbudt muligheden for at blive forfremmet på min nuværende arbejdsplads indenfor en kort årrække. Udsigten til faste arbejdstider, udfordrende opgaver og en stabil indtægt er yderst tiltalende, når jeg gerne vil have mere tid til mine skønne unger og dejlige mand. Jeg gør naturligvis mit arbejde færdigt og forbliver udvalgsformand og byrådsmedlem perioden ud. Jeg har trods alt æren af at stå i spidsen for byrådets mest spændende udvalgsområde med kommunens vigtigste borgere (de 0-18 årige), og næsten dagligt har jeg glæden af at møde nogle helt vildt dygtige medarbejdere, der bare brænder for børnene og de unge, slutter Kristina Jørgensen.

Hun har været byrådet siden 2014.

Der er allerede flere byrådsmedlemmer, som ikke genopstiller til næste kommunalvalg. Det er borgmester Jørn Pedersen (V) og Mette Voss (SF).

Tags