Kolding Netavis

Campingplads nedlægges: Kolding Hallerne kan få mere plads

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

En lokalplan sendes i offentlig høring.

Campingpladsen og parkeringsarealet ud til Vonsildvej i Vonsild kan snart være fortid.

Kolding Hallerne vil gerne forbedre faciliteterne og øge kapaciteten. Desuden skal der etableres grønne områder.

Der er udarbejdet en lokalplan for området. Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af kommuneplanens målsætninger om byudvikling og byomdannelse af erhvervsområdet Kolding Syd og etableringen af et større sammenhængende idrætsområde med afsæt i de nuværende Kolding Hallerne.

Som et led i denne proces forventes campingpladsen i Vonsild at flytte ud af erhvervsområdet og lokalplanen er derfor udarbejdet for at muliggøre en ændret anvendelse af området i overensstemmelse med kommuneplanens målsætning.

Formålet med lokalplanen er at fastlægge rammerne for en omdannelse af området til parkering, færdselsareal, park- og haveanlæg samt til idrætsanlæg. Udlæg af området til parkering er med til at øge tilskuerkapaciteten og forbedrer tilgængeligheden for tilskuere, idrætsudøvere og medarbejdere i Kolding Hallerne, lyder det i referatet fra Plan-, Bolig- og Miljøudvalget.

Lokalplanen skal desuden sikre etablering af grønne arealer og beplantning i området samt sikre, at der ved anlæg og bebyggelse tages hensyn til en mindre sø i området, der er beskyttet efter naturbeskyttelseslovens § 3.

Det er ikke oplyst, hvor Vonsild Camping flytter hen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel