Byttefestival i Nicolai

Mandag 12. August 2019 07:12 505
Til Byttefestivalen medbringer du det tøj, du af en eller anden årsag ikke længere bruger. Foto: Nicolai. Til Byttefestivalen medbringer du det tøj, du af en eller anden årsag ikke længere bruger. Foto: Nicolai.

Så er der igen mulighed for at få ryddet ud i garderoben og få den fornyet.

Er tøjet blevet for småt? For stort? For kedeligt? Er rød ikke lige din farve alligevel, så er der igen mulighed for at få det byttet til noget andet, når der er Byttefestival i Nicolai Scene.

Til Byttefestivalen medbringer du det tøj, du af en eller anden årsag ikke længere bruger. Byttefestivalens frivillige tæller dit tøj, og du får udleveret en kupon, hvor der står, hvor mange stykker tøj du har haft med. Denne kupon kan du nu bruge til at gå på udkig i vores store fælles garderobe, så du kan tage lige så meget tøj med hjem, som du har haft med.

Allerede fredag den 16. august kan du mellem 16 og 18 indlevere det tøj, du ønsker at bytte.

- Ved at deltage i Byttefestival hjælper du både tøjskabet og naturen, da tekstilindustrien er en enorm belastning for miljøet. Det overskydende tøj går til velgørenhed i Danmark og i verdens brændpunkter, forklarer ansvarlig for Byttefestivalen, Astrid Dam Jensen.

Byttefestivalen finder sted den 17.-18. august i Nicolai Scene i Kolding. Begge dage er åbningstiden 11-16.

Tags