Bussernes køreplan i Vonsild

Søndag 23. September 2018 06:38 1502
Hans Erik Adsbøl. Privatfoto. Hans Erik Adsbøl. Privatfoto.

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

I Vonsild har man i Sydtrafik valgt, at buschaufførernes pauser holdes herude, på Lykkeshave i Vonsild, og Blåbærvej på vej til Dalby.

Det undrer mange herude. Der er da noget helt galt med den person, som har lavet den plan. Chaufførerne har ikke mulighed for at besøge et toilet, jeg vil tro at toiletbesøget ordnes i hække og buske.

På Lykkeshave holder de til stor gene for trafikken lige på hjørnet af Hoppesvej og Lykkeshave, med teksten, "ikke i rute" dørene er lukket, og der er ingen chauffør, måske han hviler sig på bagsædet. Der er ikke opsat busskure herude, hvor man kan stå i tørvejr, selvom bussen holder med lukkede døre. Der er ingen er ved, hvornår bussen kører igen. Førhen kørte busserne på faste minuttal nu står der 5-6 forskellige tider. Så hvis man påtænker at lave den obligatoriske test, hvor mange der benytter bussen, vil den ikke være realistisk, man er nødt til at finde en alternativ løsning.

De holder længe herude, man kan da ligeså godt sende dem hjem og spise, og komme på toilettet, det kan de da nå som ingenting. Vonsild er i meget stor vækst, der bliver bygget helt enormt herude, men busdriften virker bare ikke.

Det virker helt hovedløst Nu bakker de engang imellem ned på en markvej, eller holder på Hoppesvej, og kører hele rabatten op. Jeg vil tro uden at vide det, at det er det samme på Blåbærvej i Vonsild.