Kolding Netavis

Bryggen-Linse kigger forbi Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Linse fra Familien fra Bryggen signerer bøger i Kolding.

Familien fra Bryggens Linse kommer en tur forbi Bog & Idé i Kolding Storcenter lørdag den 7. december.

Årsagen er, at Linse signerer sin nyeste bog “Jeg bliver ældre – og det gør ik’ noget”.

Bogen er en ærlig og åbenhjertig fortælling om de begivenheder, der har vendt op og ned på Brygge-dronningens liv de seneste år. Det er to år siden, Linse mistede sin mor, og hun savner hende fortsat forfærdeligt. Men Linse er også trådt ind i en ny fase af livet. Hun er blevet ældre, mere moden – familiens høvding – og den nye alder giver flere muligheder og oplevelser. Nu fortæller hun om modet til at realisere sine drømme og gøre det, man skal. Linse fortæller også om den største kærlighed i sit liv, barnebarnet Alba, om at være mormor og om nu at se på sit eget liv og på sin datter, Geggo, med nye øjne.

Linse har med alderen opnået mere ro og indsigt, men hun er stadig konstant i bevægelse – fremad. Passion, mod og kærlighed er nøgleord for hende – og i denne bog inspirerer hun til midtvejs i livet at leve det fuldt ud, oplyser Bog & Idé i Kolding Storcenter.

Du kan få signeret Linses nye bog lørdag den 7. december mellem klokken 12.30 og 13.30. Det anbefales, at man møder op i god tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel