Kolding Netavis

Brains & Beers

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Søgen efter viden (og øl), er fundamentalt i os alle, og nu gør Mungo Park Kolding det lidt nemmere at få krydret vores hjerner med ny viden og lækker øl.

Torsdag den 3. oktober er den første af tre aftener i Mungo Park Koldings foyer, hvor forskere og undervisere fra Koldings videregående uddannelser holder oplæg om alle de spændende ting, der bliver forsket i i Kolding.

Denne aften er oplægsholderen Line Ottosen, lektor i marketing ved IBA Erhvervsakademi Kolding. Hun vil fortælle om Millennials (personer født i årene 1980-2000) som potteplanteforbrugere på Instagram. Hvorfor og hvordan udstiller Millennials deres brug af indendørsplanter på Instagram – og hvad betyder det for branchens kommunikation med dem? I projektet er der opnået en forståelse for, hvorfor Millennials finder det interessant at udstille deres brug af planter, og hvordan de kommunikerer omkring planter på Instagram. Efter oplægget er der mulighed for at stille spørgsmål til Line Ottosen, oplyser Mungo Park.

Billetter koster 100 kroner pr. stk., men der er fri entré for studerende med gyldigt studie-ID. Billetter bestilles på teatrets hjemmeside.

Arrangementet er lavet i samarbejde med SDU, IBA, UC SYD og Designskolen Kolding, samt støttet af Kolding Kommune.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel