Kolding Netavis

Bowler vinder to EM-mesterskaber

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Mai Ginge Jensen fra BK Trekanten KIF hører til i verdenseliten.

Mai Ginge Jensen fra BK Trekanten KIF har, ved at vinde to gange guld ved Europamesterskaberne i Bruxelles, igen understreget, at hun er en af verdens bedste kvindelige bowling atleter.

Den første guldmedalje kom i hus, da Mai Ginge Jensen vandt All-Event, som omfatter disciplinerne single, double, trio og team. Her var hun i finalen i særklasse og vandt med 97 kegler foran Sveriges Nina Flack, nemlig med 5243 kegler og svenskerens 5146 kegler.

Kolding-spilleren slog også til i disciplinen Masters, som omfattede de 24 bedste spillere fra All-Event. Mai Ginge Jensen var seedet til at vinde guld, og det kom også til at holde stik.

I de indledende kampe var hun i særklasse; kun i finalen mod finske Eliisa Hiltunen, blev hun presset og måtte afgive en serie til stillingen 1-1 Alligevel blev det til en sejr på 2-1, idet koldingenseren i 3. og afgørende serie vandt så sikkert som 256 – 191. Dermed var den anden guldmedalje og titel i hus.

At Mai Ginge Jensen fik Dannebrog til tops to gange ved EM-stævnet i Bruxelles, kommer ikke som den helt store overraskelse. Hun har tidligere gjort sig stærkt gældende på international plan, inden rygproblemer satte hun delvis ud af spillet. Nu er hun imidlertid kommet stærkt tilbage, hvilke de to guldmedaljer også understreger.

Også på klubholdet, BK Trekanten KIF, er Mai Ginge Jensen er meget fremtrædende spiller på ligaholdet. I denne sæson er hun således blevet dobbelt dansk mester, og hun er af Dansk Bowling Forbund kåret som ”Årets atlet”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *