Kolding Netavis

Borgmester rystet: Rasteplads ryddet op for to dage siden – Nu flyder affald og pis igen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

– Det svineri er ganske simpelt ikke rimeligt, siger Koldings borgmester, Jørn Pedersen (V) til Kolding Netavis.

Torsdag blev der ryddet op på rastepladsen for tunge køretøjer på Kokholm i Kolding. Det flød med affald og urin på flasker.

Hos naboen til rastepladsen – Logicon Nordic – kan rastepladsen være noget øjebæ, da de har udsigt til dette svineri.

Borgmesteren er rystet

Og torsdag var to medarbejdere fra Logicon Nordic og folk fra kommunens Vej & Park ude, for at rydde rastepladsen helt for affald. Det fortæller borgmester Jørn Pedersen (V) til Kolding Netavis.

Det var derfor en noget overrasket borgmester, der fik billederne at se, som Kolding Netavis lørdag morgen havde taget af selvsamme rasteplads, som torsdag blev ryddet op:

– Det var total ryddet torsdag. Alt var væk. Og jeres billeder fra lørdag morgen viser så desværre meget godt udfordringen. Det kommer vi til at følge op på, når vi er på den anden side af Covid-krisen. Det kan jo betyde en lukning af pladsen, når de åbenbart ikke kan finde ud af at opføre sig ordentlig. Jeg har bedt om, at vi går i dialog med de virksomheder, som har chauffører, der bruger området og dermed sviner det til. De må sørge for oprydning og alternativt, så må vi jo lukket for pladsen. For det svineri er ganske simpelt ikke rimeligt. At der kan smides så meget affald på to dage viser jo problemstillingen tydeligt, fortæller Jørn Pedersen til Kolding Netavis.

Se video og billeder nedenunder…

{youtube}hDhQjLomEZk{/youtube}

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel