Kolding Netavis

BK Trekanten får tre spillere til EM

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Bowlingklubben Trekanten KIF har fået tre spillere med til ungdoms EM i Wien i påske. Det er: Marcus Christensen(tv), Cecilie Dam og Mathias Ankerdal. Pressefoto.

Når ungdomslandsholdet i bowling i påsken drager til Østrig, nærmere bestemt til Wien, for at spille Ungdoms EM, er det med tre spillere fra Bowlingklubben Trekanten KIF på holdet. Cecilie Dam, Mathias Ankerdal og Marcus Christensen er igen udtaget, og får dermed genvalg fra EM sidste år i Ålborg.

Erfaringerne taler efterhånden sit tydelige sprog for de tre Kolding-spillere: Sidste år blev der hentet bronzemedaljer hjem, og det forventes, at de kan gøre bedriften efter og måske denne gang veksle bronze med noget, som skinner lidt mere.

Om deltagelsen ved EM siger Cecilie Dam: – Det er et stort mål for mig, som nu er opnået ved, at jeg endnu en gang er blevet udtaget til at repræsentere Danmark i de rød-hvide farver. Sidste år gik over alt forventning, og jeg tager derfor den samme målsætning i brug, som jeg brugte sidste år, da den virkede ganske udmærket.

– Jeg vil have fokus på en masse gejst og viljestyrke samt spille det bedste bowling, jeg nu engang kan. Derudover vil jeg huske på, hvad jeg er der for og kæmpe til det sidste. Selvom det er mit andet EM, er der stadig nogle nerver, som skal holdes under kontrol, men jeg håber, at jeg kan lære mere om mig selv både personligt og som bowler i forbindelse med de udfordringer og det pres, som nu engang venter på mig dernede.

Mathias Ankerdal:

– Jeg tager erfaringerne med fra mine to EM’er, og jeg kender strategierne, og jeg ved, hvad der er vigtigt for os som hold og individuelt. Min målsætning i Wien er, at jeg skal gøre mit bedste og være den bedste version af mig selv, og så kommer resultaterne af sig selv. Jeg håber på to medaljer, da jeg har været tæt på begge år i flere discipliner.

Marcus Christensen har ikke ønsker at udtalelse sig inden afgangen til Wien.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *