Kolding Netavis

Billetsalget til lokal festival starter snart

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Billetsalget starter snart til Fylke Festival 2020.

Kolding får i 2020 sin egen lokale festival i Volkerts Fylke.

Danske navne står for underholdningen. Det er Johnny Madsen, Dodo & The Dodo’s, Folkeklubben, Lis Sørensen og de nye unge artister – Askling og Mason J. Askling.

Johnny Madsen var det første navn der blev skrevet på plakaten, og hans finurlige og afslappede person skal nok skabe en hyggelig stemning. Gæsterne kan også se frem til en dag fyldt med lækker musik af Lis Sørensen og Dodo & the Dodos, samt Folkeklubben.

– Her har vi tænkt på publikum i alle aldersgrupper, så der er noget på programmet til enhver smag. Lis og Dodo vil vække minder og spille velkendte hits som vi alle kan synge med på. Folkeklubben har med sin nominering som ‘Årets Danske Gruppe’ til DMA 2019, bevist at de er blandt de bedste bands i landet. Udover disse erfarne kunstnere, der i gennem flere år har sat sit præg på den danske musikscene, vil der også være skøn musik fra to nye, unge artister – Askling og Mason J. Askling vandt Tak Rock Prisen på Smukfest sidste år, og hendes tydelige talent skinner igennem på scenen trods hendes unge alder. Den endnu nyere stjernespire Mason J bevæger sig også hastigt mod toppen, og vi glæder os til at støtte op omkring ny musik, fortæller eventkoordinator Sara Warncke.

Hyggelige oaser

Der bliver kræset om festivalområdet, der indrettes med hyggelige oaser og loungeområder.

Volkerts Fylke indgår samarbejder med forskellige firmaer med fokus på bæredygtige møbler, service og kunstneriske installationer. På gastronomien er der høje ambitioner, idet der er stort fokus på lækre råvarer, sæsonens grønt og økologi, som får oplevelsen til at hænge sammen. Drikkevarer serveres fra forskellige typer barer med alt fra gin og vin, til champagne, cocktails og kolde øl.

Frivillige kræfter vil bære arbejdet omkring opstilling og nedtagning, samt i barerne og på serviceområdet. Der kommer information omkring dette, så man kan blive en del af maskineriet, hvis man ønsker at tilbyde sin hjælp som frivillig når festivalen løber af stablen.

Billetsalg

Billetsalget starter tirsdag den 1. oktober klokken på volkerts.dk. Der er 2.000 billetter til salg samt et begrænset antal VIP-billetter (350 styks, red.), som giver adgang til et eksklusivt og aflukket område med særligt kig til scenen. De almindelige billetter koster 650 kroner frem til 1. december, mens VIP-billetter kan erhverves for 1.250 kroner.

Fylke Festival løber af stablen den 29. august 2020.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel