Kolding Netavis

Billedkunstens dage bliver fejret med manér

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Skoleelever og billedskoleelever skal arbejde med visuel poesi i forbindelse med Billedkunstens dage hos Nicolai for børn.

Billedkunstens dag bliver fejret over hele landet d. 13. marts – men hos Nicolai er det ikke nok med en dag til at fejre billedkunsten og børnenes kreativitet, derfor holder Nicolai for børn og Billedskolen Nicolai billedkunstens dage.

Fra den 26. februar til den 1. marts holder Nicolai for børn workshop, hvor skoleelever og billedskoleelever kan komme til at arbejde med visuel poesi, når forfatter og illustrator Tea Bendix kommer forbi med ”Fuglen i dig”.

Med saks, papir og sproglignysgerrighed skal eleverne fremstille deres egne fugle med hemmeligheder i maven og vinger af ord. Tea Bendix leder workshoppen med afsæt i Marianne Iben Hansens billedbog ”Fuglen”, der handler om at miste og genfinde sig selv.

– Der er normalt fokus på billedkunsten hos Nicolai for børn og Billedskolen Nicolai, så vi glædes os til at se, når eleverne også skal bruge deres sproglige og poetiske evner i workshoppen. Det bliver generelt rigtig interessant at følge elevernes tanker og processer, når de skal koble de to former for kreativitet, siger kulturformidler hos Nicolai for børn, Kristina Høier, i en pressemeddelelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel