Kolding Netavis

Bastian Buus vil på mesterskabspodiet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Efter en skuffende afslutning på det franske mesterskab er Bastian Buus opsat på revanche. Foto: Porsche Motorsport.

Efter en skuffende afslutning på det franske mesterskab er Bastian Buus opsat på revanche, når finalen i Porsche Carrera Cup Deutschland afvikles på Hockenheim denne weekend.

Han sluttede blot to point fra top-tre i Porsche Carrera Cup France for en uge siden, og nu er Bastian Buus klar til at tage revanche.

Den 19-årige racerkører fra Nr. Bjert stiller i denne weekend op til finalen i det tyske Porsche-mesterskab, hvor han holder en fjerdeplads i mesterskabsstillingen efter syv afdelinger og 14 løb.

Buus har været på podiet seks gange i årets udgave af den benhårde tyske mærkeserie, hvor danskeren deriblandt har sikret en løbssejr.

-Der er ikke så meget andet at sige til finalen, end at planen er at slutte sæsonen på podiet. Det har været en vild sæson med tre forskellige mesterskaber og 19 løbsweekender indtil nu. Jeg havde en god weekend på Sachsenring i seneste afdeling, hvor jeg rykkede tættere på mesterskabspodiet. Der er 25 point at køre om i hvert ræs, og vi har to styks denne weekend. Lige nu er jeg 15 point fra tredjepladsen og 20 point fra andenpladsen, så der er muligheder. Den skal have fuld gas, og så krydser vi ellers bare fingre for, at denne weekend bliver en af de gode. Dét vil være en fed afslutning på året, lyder det fra Bastian Buus.

Finalen i Porsche Carrera Cup Deutschland har første løb lørdag klokken 14.40. Andet og sidste løb køres søndag klokken 14.50. Både kvalifikation og ræs kan følges live på YouTube.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel