Kolding Netavis

Bastian Buus klar til nye topresultater

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Bastian Buus. Foto: Porsche Motorsport.

Efter at have sikret Porsche Supercup-mesterskabet fortsætter Bastian Buus nu pointjagten i Porsche Carrera Cup Deutschland. Sjette afdeling af det tyske mærkemesterskab afvikles på Sachsenring denne weekend.

Bastian Buus fra Nr. Bjert ved Kolding sikrede i sidste uge – og som den kun anden dansker i historien – den prestigefyldte Porsche Mobil 1 Supercup-titel, hvilket markerede en milepæl i den 20-årige racerkørers karriere.

Årets jagt på mesterskabspoint er dog ikke slut for den hurtige Porsche Junior, som i weekenden stiller op til sjette afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland.

-Det føles rigtig godt at have fået Supercup-mesterskabet på plads og nu gå videre med Carrera Cup Deutschland, hvor vi ikke har haft den nemmeste start. De seneste par afdelinger har dog været gode med podieresultater og en sejr i seneste ræs på Lausitzring, og selv om der er lidt langt til den førende i mesterskabet, kan vi stadig nå at komme godt op i stillingen. Der er seks løb endnu og dermed masser af point at køre om, og længe matematikken siger, at det er muligt, kan alt ske, lyder det fra Bastian Buus i en pressemeddelelse.

Sjette afdeling af 2023-udgaven af Porsche Carrera Cup Deutschland afvikles med to 30-minuttersløb henholdsvis lørdag og søndag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel