Kolding Netavis

Bastian Buus klar til fransk Porsche-kamp på Magny-Cours

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Foto: Porsche Motorsport/Alexis Goure.

Den danske Porsche-kører Bastian Buus forventer hård konkurrence fra lokale helte, når anden afdeling af det franske Carrera Cup-mesterskab afvikles på Magny-Cours i denne weekend.

Der bliver atter kamp til stregen, når sæsonens tredje afdeling af Porsche Carrera Cup France afvikles på den tidligere franske tidligere Formel 1-bane Magny-Cours i Bededagsferien.

Bastian Buus fra Nr. Bjert er igen på banen for tyske Allied-Racing, og efter podieresultatet på Spa-Francorchamps sidste weekend er den 18-årige danske racerkører topmotiveret for endnu en Porsche-kamp.

-Det bliver en hård omgang, for Magny-Cours er hjemmebane for mange af de franske kørere, og derfor vil der være flere hurtigere konkurrenter denne weekend. Jeg tror dog stadig på, at vi kan være med oppe foran. Det kræver bare, at vi er mere heldige i kvalifikationen, end vi har været de sidste to afdelinger. Så længe, jeg får en god startposition til løbet, bør jeg kunne gøre en forskel. Træningstiderne viser, at vi har noget at hente i forhold til de hurtigste, men vi sluttede P6 i begge sessions, og dét er et godt udgangspunkt, lyder det fra Bastian Buus.

Lørdagens løb kan ses direkte her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel