Kolding Netavis

Bank opruster og udvider med ny afdeling

Spar Nord samler alle sine aktiviteter og medarbejdere under samme tag i den nybyggede afdeling på Skovvangen i Kolding. Pressefoto.

Som led i overtagelsen af BankNordiks danske aktiviteter samler Spar Nord Kolding alle sine aktiviteter og medarbejdere i afdelingen på Skovvangen.

Med overtagelsen af BankNordiks danske aktiviteter har Spar Nord besluttet at samle alle sine aktiviteter og medarbejdere under samme tag i den nybyggede afdeling på Skovvangen. Ifølge direktør i Spar Nord Kolding, Bjarne Claussen, skaber det en række muligheder at samle afdelingerne på én lokation:

– Jeg glæder mig over, at vi samler aktiviteterne og vores medarbejdere i en samlet afdeling. Det giver os en unik mulighed for at have alle kompetencer under samme tag og dermed skabe et endnu stærkere videnscenter, så vi kan rådgive hele vejen rundt – både privat- og erhvervskunder samt formuende kunder. Samtidig kan vi fremover tilbyde vores bankkunder flere services, og det er vi rigtig godt tilfredse med, siger Bjarne Claussen i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Kolding-afdelingen har siden opstarten i 2005 vækstet positivt, og igennem perioden har vi øget vores markedsandel markant. I dag har vi en af de største privatafdelinger i området. Det er vores ambition, at vi skal fortsætte den vækst, vi er inde i, og yde en god rådgivning, så vi fortsat kan tiltrække nye kunder.

Styrker banken i Sønderjylland

Samtidig ser Bjarne Claussen frem til at udvide bankområdet med en afdeling i Haderslev, og dermed styrke bankens position i det sønderjyske.

– Det er enormt spændende, at Haderslev bliver en del af vores bankområde. Det betyder, at vi får en betydelig markedsandel i området og får et stærkt samarbejde med afdelingen. Lige nu arbejder vi på et nyt, fælles navn til bankområdet, så vi på bedste vis inkluderer alle, fortæller Bjarne Claussen.

Selvom Haderslev-afdelingen nu hører til Kolding, vil afdelingen fortsat ligge i Haderslev og fungere, som den plejer. Bankkunderne vil derfor også fortsat blive mødt af kendte ansigter.

– Vi har allerede indledt en masse nye og spændende projekter. Samtidig ved vi, hvor stor betydning relationen mellem kunde og rådgiver har. Vi i Spar Nord vil være Danmarks mest personlige bank, og derfor har den personlige rådgivning en stor værdi for os. Succeskriteriet i udvidelsen er derfor, at kunderne beholder deres personlige rådgiver – uanset om det er i Haderslev eller i Kolding, siger han.

De to bankafdelinger i Kolding sammenlægges endeligt den 18. juni, hvorefter alle medarbejdere fremover kommer til at have deres daglige gang i afdelingen på Skovvangen 37.

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *