Kolding Netavis

Banebrydende træningskoncept starter i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Folkene bag Fitness Classic er klar til at præsentere endnu et nyt, effektivt og resultatorienteret koncept. I forvejen har sundhedsprogrammet ”90DAYS” været en kæmpe succes.

Træningskonceptet bygger på holdtræning og er udviklet via erfaringer fra Fitness Classic siden 2011 samt studier fra en række træningsmetoder primært i USA.

– Vi ved, at tid er en knap faktor i folks liv, men de fleste af os har et ønske om at være i god form, fordi det giver en masse positive fordele i livet. Med den nye træningsmetode får du det optimale ud af din træningstid. Vores træningsprogrammer bygger på en kombination af cardio- og styrketræning, der sammen med vores unikke pulssystem, giver dig de bedste forudsætninger for at få det optimale ud af din træning, siger medejer og træner, Dennis Holbæk, i en pressemeddelelse.

Koncept rulles ud i nye lokaler

Fra midten af november åbner folkene bag Fitness Classic, Poul Pinstrup, Dennis Holbæk og Martin Buhl Lindskov endnu et træningscenter, som netop nu er under opbygning på Vejlevej 317.

Det nye træningscenter adskiller sig fra det oprindelige ved kun at have fokus på holdtræning, det vil sige en komplet holdtræning, som både indeholder maskiner og funktionelt træningsudstyr.

Daglig leder på Vejlevej bliver Martin Buhl Lindskov:

– Noget vi dog alligevel tager med fra Toldbodgade er vores cafemiljø. Her kan man nemlig vælge at hygge sig før og/eller efter træning. Vores erfaringer fra Fitness Classic er, at “kaffen” er vigtig, og det øger det sociale miljø i centeret, fortæller Martin Buhl Lindskov i pressemeddelelsen.

90DAYS

I forvejen har de med stor succes udviklet “90DAYS”, der er et sundhedsforløb, som kombinerer træning og kost. Næsten 1500 personer har indtil videre tabt mere end 10.000 kilo på de mange forløb. Konceptet vil også blive tilbudt i det nye center.

Centeret vil tilbyde personlig betjening i hele åbningstiden, som er fra 05.00 til 22.00 på alle hverdage og fra 06.00 til 17.00 i weekenderne. Åbningen er planlagt til den 17. november i Faktas gamle lokaler på Vejlevej 317.

– Det er meget vigtigt at få sagt, at Fitness Classic forbliver, som vi kender det i dag, og det vil selvfølgelig blive muligt for vores gode medlemmer fra Fitness Classic i Toldbodgade også at træne på Vejlevej, fortæller Poul Pinstrup.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel