Kolding Netavis

Attraktiv udstykning: 23 nye byggegrunde til salg

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Udstykningen består af 23 byggegrunde tæt ved Dollerup Sø. Foto: Kolding Kommune.

Kolding Kommune er klar med en ny attraktiv udstykning i det vestlige Lunderskov tæt ved Dollerup Sø. Udstykningen består af 23 byggegrunde.

Det er et eftertragtet område, Kolding Kommune nu udbyder 23 nye byggegrunde i. Den nye udstykning Skifervænget ligger i umiddelbar tilknytning til tre andre nyere kvarterer, Koralvænget, Sandvænget og Granitvænget. De udgør tilsammen en ny bydel i det vestlige Lunderskov i kort afstand til bymidten.

-Det har været skønt at følge med i den udvikling, der er sket i Lunderskov de seneste 2-3 år, hvor det nye store boligområde har taget form. Det er en styrkelse af Lunderskov som et smørhul for børnefamilier. Lunderskov har alt, hvad man har brug for. Der er både daginstitutioner, skole, fritidsaktiviteter og skønne naturomgivelser, påpeger borgmester Jørn Pedersen (V).

En by med mange muligheder

Formanden for Lunderskov Lokalråd, Steen Sparvath, ser frem til, at boligområdet bliver endnu større:

-Lunderskov er en fantastisk by og et rigtig godt sted at bosætte sig. Der er et rigt idræts- og foreningsliv. Vi har bl.a. lige fået en kunstgræsbane ved Lunderskov Boldklub. Og der er skøn natur med en grøn kile fra Drabæks Mølle og ind i byen. Man bor også tæt på både motorvejen og jernbanen, så man kan komme herfra på ingen tid, hvis man f.eks. er pendler, påpeger formanden.

Steen Sparvath fremhæver også, at bymidten i Lunderskov har fået et løft. Bl.a. er området ved stationen blevet renoveret i samarbejde med DSB. Næste projekt bliver strækningen fra Hvidkilde til Shell-tanken.

-Det nye område ved Skifervænget er også et dejligt område i sig selv. Der er anlagt en sti rundt om den lille sø, som ligger mellem udstykningerne, og der er udsigt ud over Dollerup Sø. Og selv om det er i Lunderskov, bliver de nye vænger jo en bydel i sig selv, der kan skabe sig sine egne traditioner. Så hvis man er lidt aktiv selv, så er der masser af muligheder i Lunderskov, slår Steen Sparvath fast.

Informationsmøde

De nye byggegrunde er mellem 830 og 1.321 kvadratmeter og udbydes med en mindstepris afhængig af grundens størrelse og beliggenhed, der varierer fra 425.000-575.000 kr. inkl. moms og tilslutningsbidrag.

Der er informationsmøde om den nye udstykning torsdag 9. december kl. 15-16. Det foregår ude på Skifervænget, hvor en række medarbejdere fra kommunen vil svare på spørgsmål bl.a. om byggemodning, salgsvilkår og byggemuligheder inden for lokalplanen.

Det første vedhæftede dronefoto viser et udsnit af den nye bydel i det vestlige Lunderskov med nyopførte villaer på Sandvænget i forgrunden og det nye udstykningsområde Skifervænget i baggrunden. Det andet vedhæftede foto er fra byggemodningen af Skifervænget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel