Kolding Netavis

Anni Muhs stopper som daglig leder af Frivillig Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Anni Muhs stopper som daglig leder af Frivillig Kolding. Privatfoto.

Frivillig Kolding skal på jagt efter ny leder.

Anni Muhs stopper som daglig leder af Frivillig Kolding, tidligere Kolding Selvhjælp, når hun når pensionsalderen i maj måned næste år. Det har hun meddelt foreningens bestyrelse.

Anni Muhs har været leder af foreningens daglige aktiviteter på adressen Banegårdspladsen 2 i godt tre år, når hun fratræder.

-Anni bliver svær at erstatte. Hun er indbegrebet af det, vores forening står for. Altid hjælpsom og klar til at lytte. Dertil kommer at hun er en enorm arbejdskapacitet.
Hun har været afgørende for at udvikle vores forening til et frivilligcenter, med anerkendelse fra Socialstyrelsen. Det lykkedes vi med pr. 1. Oktober 2023. Det er meget at nå på under tre år. Vi kommer til at savne hendes energi. Omvendt respekterer vi hendes beslutning om at prioritere anderledes. Vi håber, at hun også efter sin fratræden vil bidrage til husets udvikling, fortæller foreningens formand, Benny Dall, i en pressemeddelelse.

Frivillig Koldings bestyrelse drøfter retningslinjerne for ansættelse af ny leder på et kommende bestyrelsesmøde i januar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel