Kolding Netavis

Anders W. Berthelsen på turné i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her er det fra optagelrne i Kolding i august sidste år. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Anders W. Berthelsen er opvokset i Kolding.

Og da han skulle instruere sin første solofilm komedien ”Lykkelige omstændigheder”, valgte han at indspille den – blandt andet i sin hjemby Kolding, skriver Radio Kolding.

Nu kan du komme til en eksklusiv forpremiere den 3. oktober, hvor Berthelsen selv kommer og introducerer sin film i Nordisk Biografer Kolding.

“Lykkelige omstændigheder” handler om søstrene Katrine og Karoline, der var tætte som børn, men som i dag ikke kunne leve meget mere forskelligt.

Karoline lever i et forgældet forhold med den arbejdsløse DJ Ronny. Katrine har derimod det hele i sit forhold med den succesfulde bygmester Markus. Det vil sige alt undtagen børn.

Men da Karoline bliver gravid ved et uheld, udtænker Katrine en snedig plan, som kan løse alles problemer:

Katrine betaler søsterens gæld og lidt til – og får til gengæld hendes kommende baby. Den aftale kan Karoline ikke sige nej til, og så skal alle detaljer på plads inden fødslen. Men intet går som planlagt.

Den ene af scenerne blev optaget i kappellet i Clemensgade i Kolding sidste år, hvor Kolding Netavis var med.

Hvis ikke du kan komme til forpremieren den 3. oktober så får du også mulighed for at møde Anders W. Berthelsen den 4. oktober, når han gæster Kolding Bibliotek og også her fortæller han om hans nye film.

Filmen har Sofie Torp, Esben Smed, Roberta Reichhardt, Joachim Fjelstrup og Martin Høgsted i de centrale roller

Anders W. Berthelsen blev uddannet skuespiller ved Statens Teaterskole i årene fra 1990 til 1994. Og “Lykkelige omstændigheder” er Anders W. Berthelsens første film som soloinstruktør. Han har dog tidligere været medinstruktør på ”Ser du månen, Daniel” med Niels Arden Oplev.

230821 Lykkelige omstaendigheder 03 Sofie Torp og Anders W. Berthelsen foto BlumePress
Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel