Kolding Netavis

72 år med jagttegn: Viggo hædret i den lokale jagtforening

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

86-årige Viggo Kristensen blev forleden hædret i Bramdrup Sogns Jagtforening.

Ved Bramdrup Sogns Jagtforenings generalforsamling forleden, blev 86-årige Viggo Kristensen overrasket. Formand for jagtforeningen, Grethe Høien Johannesen, overrakte nemlig et diplom fra Dansk Jægerforbund – et æresmedlemsskab af Bramdrup Sogns Jagtforening.

Diplomet fik han for et langvarigt, loyalt og solidt organisationsarbejde for foreningen.

Viggo Kristensen var overrasket over, at blive hædret og han var rørt til tårer. Overrækkelsen kom nemlig helt bag på ham.

På jagt med et par politibetjente

Viggo Kristensen har haft jagttegn siden han var 16 år. Det er dermed indtil nu blevet til 72 år.

Han husker et minde fra sin ungdom:

-Jeg kan huske, at vi var på jagt lidt nord for Bramdrupdam med et par politifolk fra Kolding. Da sagde den ene betjent til mig: “Kan du ramme, hvis jeg smider min pung op i luften”. Jeg svarede “det ved jeg ikke, men jeg kan da prøve”. Og så lånte jeg et jagtgevær. Der var ikke meget tilbage af den pung bagefter, fortæller Viggo Kristensen til Kolding Netavis.

Han har gået på forskellige former for jagt herhjemme og senere også i Norge og Sverige. Det blev ikke til så meget i Norge, men Viggo Kristensen har taget en del på jagt i Sverige, hvor han har skudt en del elge.

Stor støtte i hustruen

Viggo Kristensen har en stor støtte i sin hustru – også når det gælder jagt, som tager en del af tiden:

-Når jeg kommer hjem fra jagt, aflægger jeg beretning om, hvad der er skudt og hvem der har været med. Da får vi så lige en god glas rom eller whisky og gennemgår hele dagen, forklarer Viggo Kristensen.

Selv om Viggo Kristensen har problemer med den ene fod – og dermed er lidt dårligt gående – så fortsætter han med, at gå på jagt indtil han ikke kan mere.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel