Kolding Netavis

600.000 kroner til to trænings containere

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: stevepb/Pixabay (Modelfoto)

Outdoor-trænings containere på vej til Kolding.

Med en bevilling på næsten 600.000 kroner til to ”containere” bidrager Nordea-fonden til udviklingen af et stisystem langs Kolding Å med to træningscontainere som virkemiddel, målrettet byens 6.000 studerende.

Det er Kolding Kommune der har søgt pengene fra Nordea-fonden under udviklingsprojektet ”Stier og spor, hvor du bor”.

Formålet med projektet i Kolding Kommune er at finde ud af, om man kan motivere og engagere byens borgere til at bevæge sig mere og mødes i nye fællesskaber med den bynære natur som en fleksibel ramme.

Projektet gennemføres på området mellem Design City og den planlagte Marina City, hvor to træningscontainere over en toårig periode indgår som virkemiddel i en design- og oplevelsesmæssig sammenhæng med de nuværende og kommende opholds og aktivitetsspots.

Målgruppen er i høj grad de mange studerende i Campus-området.

Derfor bliver der som en del af projektet også uddannet otte ”containerambassadører” fra fire forskellige videregående uddannelsesinstitutioner, som i forbindelse udviklingen af konceptet skal rekruttere deltagere via de sociale medier og stå for holdundervisning og motivere til brug af træningscontainerne og Åstiens aktivitetsspots.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel